Defraeye Bob Chape & Vloerisolatie

Bob Defraeye werkt zowel voor bouwfi­rma’s als voor particulieren. Wij leveren en plaatsen traditionele chape, al dan niet gewapend met netten, polypropyleenvezels of vezelcompound graniet, maar ook sneldrogende chape en hellingschape.

Ook voor thermische en akoestische vloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Er is schuimbeton, gespoten polyurethaanschuim (PUR) en Star Beads isolatiemortel. Bouwt u een appartement of kantoor? Dan voorkomen wij geluidshinder door het gebruik van verschillende soorten geluidsisolatie.

De juiste combinatie van het soort chape, thermische of akoestische isolatie hangt van verschillende factoren af: Is het nieuwbouw of renovatie? Is er vloerverwarming? Welke afwerkingsvloer komt er? Voer voor vakmannen dus. Wij adviseren u graag bij kiezen van de juiste isolatie.

Service als troef

Kwaliteit is een troef, service een andere. 14 vrachtwagens en 30 werknemers zorgen ervoor dat alles perfect en op tijd bij u wordt geleverd.

chape, vloerisolatie

Enkele producten van Defraeye Bob Chape & Vloerisolatie

Defraeye Bob Chape & Vloerisolatie

Bob Defraeye is in West- en Oost- Vlaanderen dé referentie op het vlak van chape en vloerisolatie. U kan rekenen op meer dan 25 jaar ervaring en know-how. Kiezen voor Bob Defraeye is kiezen voor kwaliteit, zowel qua producten en uitvoering als service.

Defraeye Bob Chape & Vloerisolatie

Kleine Dries 8
8600, Diksmuide
051 58 98 62
051 58 33 61

Maatschappelijke zetel - Bob Defraye

Bergstraat 2b
8682, Koekelare