ATH - Algemene Tegelwerken Holderick

Patrick Holderick is al meer dan 25 jaar zelfstandige aannemer in tegelwerken voor binnen- en buitenafwerkingen. Welke tegels uw voorkeur ook wegdragen, Algemene Tegelwerken Holderick plaatst uw vloer- en wandtegels professioneel en vakkundig. Altijd met de grootste zorg en met oog voor detail. Altijd met de beste service. Is uw vloer of tegelwerk aan een grondige opfrisbeurt toe? Dan is Algemene Tegelwerken Holderick uw specialist voor de herstelling en het onderhoud van uw vloeren en wandtegels.

U kunt Algemene Tegelwerken Holderick ook inschakelen voor private omgevingswerken aan uw woning. Denk maar aan het aanleggen van uw tuin-, dak- of balkonterras, oprit of parking. Tot slot is deze firma ook gespecialiseerd in schadevrije vloeren, met tal van referenties in waterdichte douches en systeemoplossingen voor alle terrassen. Ontdek uiteenlopende realisaties.

Graag meer info of vrijblijvend vakkundig advies? Neem contact op met Algemene Tegelwerken Holderick.

Tegelwerken , Badkamerrenovatie , Terras -opritten , Onderhoud en herstelling tegels , Vloerreinigingsproducten, Inkommatten en kaders , Vloerverwarming , Balkon- en dakterrassen, Inloopdouches, Patio- binnenplaats

Meer nieuws van ATH - Algemene Tegelwerken Holderick

gebroken tegel
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Loszittende of gebarsten tegels, wat nu?

Je ooit zo strakke tegelvloer, -wand of terras begint barsten te vertonen, wat een tegenvaller! Hoe komt het toch dat je tegels ineens beginnen te barsten? En wat kun je eraan doen? Ontdek het snel!

ATH - Algemene Tegelwerken Holderick

Algemene tegelwerken, gespecialiseerd in badkamer- en terrasrenovatie. Eveneens vloerverwarming en inloopdouches. Ook uw partner bij schade aan terrassen of voor de waterdichting van baden en douches.

ATH - Algemene Tegelwerken Holderick

Charlestonstraat 16
9880 , Aalter
+ 32 479 40 01 67
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Op afspraak