Novy

Novy werd opgericht in 1906 en is als Belgische, innovatieve marktleider gekend voor efficiënte, stille en intuïtieve dampkappen en kookplaten. De ontwikkeling en productie van een Novy-dampkap gebeurt nog altijd in Kuurne, West-Vlaanderen. De producten van Novy zijn gekend om hun fluisterstille werking, uitmuntend design, vakmanschap en doorgedreven innovatie. Vandaag werken er bij Novy zo’n tweehonderdvijftig mensen. Het merk heeft eigen filialen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, UK en distributeurs in Italië, Spanje, Zwitserland, Tsjechië, Polen en Noorwegen.

Ontdek de Novy producten bij een verkooppunt in je buurt of bezoek de Novy showroom.

Dampkappen, Werkbladafzuiging, Kookplaten, Afzuigkappen met recirculatie, Werkbladdampkappen, Accessoires

Meer nieuws van Novy

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keukeninnovatie: binnenkort een onzichtbare dampkap in je keuken?

Droom je van een strakke keuken, met een look die klopt tot in de puntjes? Tegenwoordig kun je kiezen voor een kookplaat met ingewerkte afzuiging. Subtiel, maar uiterst efficiënt. Tijd voor een kennismaking!

Novy

Dankzij Novy – de dampkapspecialist in België – versmelten onze leefruimte en kookplek tot één. Novy brengt leven in de keuken door fluisterstille en heel efficiënte dampkappen te produceren die het er fijn vertoeven maken.

Novy

Noordlaan 6
8520, Kuurne
+32 (0)56 36 51 00
Maandag: 9:00-11:30, Op afspraak
Dinsdag: 9:00-11:30, Op afspraak
Woensdag: 9:00-11:30, Op afspraak
Donderdag: 9:00-11:30, Op afspraak
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten