Franke nv

De keukenoplossingen van Franke blinken uit dankzij een volledig geïntegreerde look, met spoelbakken, keukenkranen en dampkappen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ontworpen voor iedere levensstijl en passend binnen elk budget. Het is makkelijker dan ooit om het complete plaatje samen te stellen. Innovatie, kwaliteit en stijlvol design blijven centraal staan bij al onze creaties. En zo werken onze keukenoplossingen schitterend samen, voor iedereen. Make it wonderful

dampkap, keukenkraan, spoelbak

Enkele producten van Franke nv

Gratis documentatie van Franke nv

Meer nieuws van Franke nv

franke kraantjeswater
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De dorstlesser die een gezin tot 400 euro per jaar bespaart

Wat overschakelen naar kraantjeswater een gemiddeld gezin kan opleveren? Een besparing van zo’n €400 per jaar én 500 plastic flesjes minder op de afvalberg. Franke ontwikkelde een kraan waar een filter in verwerkt zit. Zo is een aparte filterinstallatie niet meer nodig.

Franke spoeltafel
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Spoel je inspiratieloze keuken weg: dé trends voor spoeltafels

Groenten spoelen, een kookpot met water vullen, handen wassen, iets afgieten en ga zo maar door. Tijdens het koken staan we maar liefst zestig procent van de tijd aan de spoeltafel. En dus willen we dat die spoeltafel helemaal on trend is. Zeker nu keukens meer dan ooit leefruimtes zijn.

Franke box center
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De spoeltafel waar je ook je keukentoebehoren in bewaart

Franke stelt Box Center voor het eerst voor aan het publiek tijdens Batibouw

Vraag het aan eender welke chef: organisatie is alles in de keuken. Aparte keukenonderdelen op elkaar afstemmen, helpt om diverse handelingen naadloos in elkaar te laten overgaan. Franke perfectioneert dit principe met de Box Center: een spoeltafel waarin je de belangrijkste keukenaccessoires kan bewaren en die er ook nog modern uitziet met zijn hoekradius van slechts 12 mm.

évier cuisine Franke
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Aan de kant voor Style

Franke lanceert Style, een gloednieuwe spoeltafel met afgeronde opstaande rand en zijdelingse kraanwerkbank. De inbouwspoeltafel met grote spoelbak en afdruipvlak is vervaardigd van Fragranit+ in de nieuwste kleur Alabasterwit.

Style werd bekroond met de iF-award en de Red Dot Award.

Franke Pescara
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kranige Pescara

Voor de ontwikkeling van de nieuwste keukenkraan Pescara haalde Franke de mosterd bij professionals. Dat Pescara verwant is aan de kranen die worden gebruikt in de professionele keuken, is eraan te zien. Wat onmiddellijk opvalt, is de zichtbare flexibele metalen slang die de kraan extra hoogte geeft.

Pescara is beschikbaar in een L- en een XL-versie, elk met een verschillende hoogte. Vanaf de kraanvoet gemeten zijn de L- en de XL-versie respectievelijk 42 cm en 59 cm hoog.

Franke nv

Wonderful inrichten met Franke: hygiënische spoeltafels, duurzame keukenkranen, recyclage dampkappen, handige afvalsorteersystemen en dit alles aan uitzonderlijke garantievoorwaarden van 10 of 5 jaar.

Franke nv

Ring-Oost 10
9400, Ninove
+32 (0)54 31 01 11
+32 (0)54 32 36 88
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten