BLANCO Benelux

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van oplossingen voor het hart van de keuken. Mengkranen en spoelbakken van BLANCO zijn gekenmerkt door uitmuntende productie, hoogwaardige materialen en uitgetekend design. BLANCO produceert reeds sinds 1925 hoogwaardige keukenaccessoires. De dag van vandaag staan BLANCO kranen en spoelbakken in meer dan honderd landen bekend voor hun kwaliteit, functionaliteit, esthetiek en professionaliteit op het hoogste niveau.

Bezoek http://www.blanco.be voor meer info. 

keukenkranen, spoelbak, werkbladen, afvalsystemen

Enkele producten van BLANCO Benelux

Meer nieuws van BLANCO Benelux

Volumekraan
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Wereldprimeur: een kraan die exact de hoeveelheid water afmeet

Blanco pakt met de EVOL-S Volumekraan uit met een wereldprimeur. Het is de eerste kraan ter wereld die hoeveelheden water exact kan afmeten. Zo heb je geen maatbeker meer nodig en kan je je recepten tot in de puntjes afwerken. Het Dynamic Flow Control System dat de kracht van de straal laat afhangen van de gewenste hoeveelheid is de kers op de kaart.

keuken monochroom
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een monochrome keuken? Alles behalve monotoon

Wil je eens iets anders dan het standaard wit of zwart? Ga voor één luxueus geheel en kies voor een spoelbak, kraan en werkblad gemaakt uit één materiaal: roestvrijstaal. Monochroom is nog steeds een populaire trend in de keuken.

Kleur in je keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Breng kleur in je keuken met deze nieuwe spoeltafel en mengkraan

In 2018 was zwart het nieuwe wit. Nu, in 2019 zijn kleuraccenten het nieuwe zwart. Met de nieuwe Blanco spoeltafel en mengkraan breng je kleur aan in je keuken. Als aanvulling of net als contrast met de rest van je keuken. De spoeltafel is uitgerust met een snijplank en bakje in een kleur naar keuze. En de kraan is er maar liefst in 4 kleuren zodat je kan afwisselen. Van Lemon over Orange tot Lava Grey of Kiwi. Fris, jong en speciaal! 

Keukentrends in kleine keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Zo benut je een kleine keuken optimaal

Steeds vaker kiezen we voor een compacte woning of appartement. Onze werkruimte in de keuken wordt zo ook kleiner. Daarom benut je die ruimte best optimaal. Dankzij de juiste keukenaccessoires kun je veel gemakkelijker koken, afwassen … Ontdek de ‘kitchen hacks’ die je heel wat geklungel en gevloek kunnen besparen.

Filtermengkraan
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Je eigen waterbron dankzij een filtermengkraan

Met een modern design en een innovatieve technologie maakt specialist BLANCO van je keukenkraan een verfrissende waterbron. Minder kalk, meer smaak. Dankzij deze filtermengkraan komt er rechtstreeks gefilterd drinkwater uit je kraan. Drink voortaan het lekkerste water bij je thuis, 100% hygiënisch en comfortabeler dan ooit.

BLANCO Benelux

BLANCO biedt maximale functionaliteit in het hart van de keuken. Spoeltafels, mengkranen en nog veel meer.

BLANCO Benelux

Pleinstraat 33A
3220, Holsbeek
016 44 11 40
016 56 96 68
Maandag: 9:00-12:00, 12:30-16:30
Dinsdag: 9:00-12:00, 12:30-16:30
Woensdag: 9:00-12:00, 12:30-16:30
Donderdag: 9:00-12:00, 12:30-16:30
Vrijdag: 9:00-12:00, 12:30-16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten