ACK Keukens & Maatkasten BVBA

ACK is een familiebedrijf uit de Vlaamse Ardennen, gespecialiseerd in advies, ontwerp en plaatsing van keukens & maatkasten. Met meer dan 11 jaar ervaring op de teller blijft onze missie nog steeds dezelfde als op dag 1: uw tevredenheid is onze voldoening. Absolute klanttevredenheid moet je verdienen. Van de manier van ontvangst in de showroom tot de service na verkoop door de eigen service- en plaatsingsteams. Ons doel is om van iedere klant een enthousiaste ambassadeur voor het leven te maken.

Fan van landelijke, moderne of tijdloze keukens & interieurs? ACK Keukens helpt je graag verder met een aanpak waarin je persoonlijke wensen en maatwerk centraal staan. Een uitgebreide kennis van materialen, keukenmeubilair en toestellen vormt het fundament van onze aanpak. ACK staat voor Advies, Co-Creatie en Kwaliteit, een heel bewuste keuze.

De levenslange klantrelatie is wat telt voor ons als familiebedrijf. We werken met hart en ziel voor onze klanten en blijven in contact na de realisatie van hun interieurproject. We organiseren met plezier verschillende evenementen voor onze klanten: diverse kookavonden en demosessies, maar ook bijvoorbeeld workshops rond ergonomie in de keuken.

Je bent van harte welkom in de showroom te Zottegem!

Interesse? Neem nu contact op met ACK Keukens.

Elke eerste zondag van oktober kun je tijdens Open Bedrijvendag een kijkje komen nemen achter de schermen. Een aanrader, want het team zorgt voor een boeiend programma!

keuken, interieurinrichting, maatkast, keukenontwerp, landelijke keukens, keukenbouwer

Enkele producten van ACK Keukens & Maatkasten BVBA

Meer nieuws van ACK Keukens & Maatkasten BVBA

Checklist voor een nieuwe keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Checklist voor de aankoop van een nieuwe keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Wil je een strakke moderne of eerder een tijdloze keuken? Welke keukenbouwer moet je kiezen? Helpt hij je bij het maken van de juiste keuzes?  Lees dit in veel meer in onze handige checklist!

Een inbouwkast perfect op maat: hoe begin ik eraan?

"Meer opbergruimte in mijn bureau, geen standaard-kastindeling, eindelijk een mooi afgewerkte vestiairekast in onze inkom, een inbouwkast die aansluit bij de stijl van de kamer en het huis, een ordentelijk ingedeelde maatkast voor kleren en accessoires in de slaapkamer, vakkundig gebruik maken van de laatste centimeters"... Iedereen heeft wel zijn / haar redenen om te kiezen voor een maatkast.

ACK Keukens & Maatkasten BVBA

ACK is een familiebedrijf gespecialiseerd in deskundig & persoonlijk advies, ontwerp en plaatsing van keukens en maatkasten. Wij gaan voluit voor klanten voor het leven door uitmuntende begeleiding en service in iedere fase van de klan

ACK Keukens & Maatkasten BVBA

Vandendriesschestraat 6
9620, Zottegem
09 339 17 50
09 339 19 50
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 9:00-12:00, 13:15-18:00
Woensdag: 9:00-12:00, 13:15-18:00
Donderdag: 9:00-12:00, 13:15-18:00
Vrijdag: 9:00-12:00, 13:15-18:00
Zaterdag: 9:00-12:00, 13:15-17:00
Zondag: Op afspraak