Urban Steel

Urban Steel biedt al meer dan 10 jaar trappen, trapleuningen en balustrades aan. Hun producten kunnen geplaatst worden door hun eigen plaatsingsdienst maar ook zelfbouwers kunnen een beroep doen op de zelfbouwpakketten met speciaal geselecteerde producten.

Door zijn expertise in warmgewalste stalen trappen, heeft Urban Steel ondertussen een eigen huisstijl ontwikkeld. Trappen, trapleuningen en balustrades, uitgevoerd in warmgewalst staal zijn hun specialiteit.

Urban Steel heeft meerdere vestigingen in België. Een bezoek brengen aan een Urban Steel toonzaal heeft altijd een meerwaarde aangezien nagenoeg alle producten, waaronder waarheidsgetrouwe trappen, staan uitgestald. Ontdek ook de webshop.

Het bedrijf beschikt over een krachtige online configuratietool waarbij in enkele muisklikken een prijsofferte kan bekomen worden. Tijdens het verkennen en kiezen van de mogelijkheden, krijg je een zo persoonlijk mogelijke begeleiding.

Stalen trappen kunnen gecombineerd worden met treden in warm gewalst staal, glas of hout. Balustrades worden aangeboden in aluminium, staal en inox, al dan niet gelakt in een gewenste kleur voor binnen en/of buiten. 

Wil je meer weten? Bezoek een toonzaal in je buurt of neem hier contact op.

België

Urban Steel Oostkamp

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Op afspraak

Selecteer de brochure(s) die je graag wilt ontvangen

Vraag geselecteerde brochures aan