Houtshop Van der Gucht

Van kwalitatief hout en plaatmateriaal tot kwalitatief maatwerk, bij Houtshop staat het ontzorgen van hun professionele én particuliere klanten centraal. Al vier generaties lang.

De uitgebreide toonzaal biedt inspiratie en informatie over houten gevelbekleding, vloeren, deuren, terrassen, wand- en plafondpanelen. Ervaren adviseurs geven elke dag het beste van zichzelf om hun klanten met raad en daad bij te staan bij hun (ver)bouwprojecten.

In onze zagerij worden maatwerk kasten geproduceerd volgens het ontwerp van de klanten. Nadat de maatwerkadviseurs elk ontwerp hebben omgevormd tot een 3D-design, wordt dit verzaagd en afgeplakt door de kundige handen van de schrijnwerkers. Elk kastonderdeel wordt voorzien van een QR-code zodat de installatie zelfs voor een onervaren doe-het-zelver haalbaar wordt.

Wie zelf aan de slag wil, vindt een uitgebreide voorraad hout en plaatmateriaal in het Houtshop magazijn, aangevuld met een selectie professionele bevestigings- en afwerkingsmaterialen zoals ijzerwaren, siliconen, lijmen en verf. Neem een kijkje op houtshop.be om te ontdekken wat ze voor jou kunnen betekenen.