Decospan

Decospan is marktleider in de verwerking van fineer. Al meer dan 40 jaar produceren we kwalitatieve gefineerde panelen, houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische houtproducten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes, en nog veel meer. We zijn een  betrokken familiebedrijf met een passie voor hout die vinger aan de pols houden met de bouwwereld. Zo bedenken we innovatieve houtoplossingen op veel gestelde vragen of vaak voorkomende interieurproblemen bij architecten, schrijnwerkers, meubelmakers…

We spitsen ons toe op 2 dienstverleningen. Enerzijds helpen we professionals met onze Branded Solutions. Met deze 8 merken bieden we kant-en-klare houtproducten voor interieur aan. Shinnoki, Querkus, Nordus en Astrata zijn onze bekendste merken voor afgewerkte panels en houten wanddecoratie. Parky en Cabbani zijn onze 2 vloermerken. Elk merk en collectie ontwikkelden we speciaal om in te spelen op de huidige interieurtrends en om fineer toegankelijker te maken.

Daarnaast bieden we ook onze Total Wood Solutions zijn. Hier kies je één van onze 165 houtsoorten en verlijmen we die op een draagplank in MDF, vezelplaat, multiplex of triplex, ... Fineer is meestal 0,6 mm dik maar ook dikkere varianten zijn verkrijgbaar. Samen met een houtexpert kijken we dan om hout in uw interieurproject te integreren. Ook begeleiden we je bij de houtafwerkingen, zijnde geolied, gevernist of gebeitst, en de correcte kleurafstemming met bvb. andere materialen. Onze fineeroplossingen op maat bieden eindeloos veel mogelijkheden om tot een geslaagd resultaat te komen dat past bij uw wensen en budget.

Decospan  bedrijfsfiche logo
Decospan bedrijfsfiche
Decospan bedrijfsfiche 1
Decospan bedrijfsfiche 2

Brochure(s) aanvragen

Vraag geselecteerde brochures aan