Decospan

Decospan is marktleider in de verwerking van fineer. Al meer dan 40 jaar produceren we kwalitatieve gefineerde panelen, houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische houtproducten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes, en nog veel meer. We zijn een  betrokken familiebedrijf met een passie voor hout die vinger aan de pols houden met de bouwwereld. Zo bedenken we innovatieve houtoplossingen op veel gestelde vragen of vaak voorkomende interieurproblemen bij architecten, schrijnwerkers, meubelmakers…

We spitsen ons toe op 2 dienstverleningen. Enerzijds helpen we professionals met onze Branded Solutions. Met deze 8 merken bieden we kant-en-klare houtproducten voor interieur aan. Shinnoki, Querkus, Nordus en Astrata zijn onze bekendste merken voor afgewerkte panels en houten wanddecoratie. Parky en Cabbani zijn onze 2 vloermerken. Elk merk en collectie ontwikkelden we speciaal om in te spelen op de huidige interieurtrends en om fineer toegankelijker te maken.

Daarnaast bieden we ook onze Total Wood Solutions zijn. Hier kies je één van onze 165 houtsoorten en verlijmen we die op een draagplank in MDF, vezelplaat, multiplex of triplex, ... Fineer is meestal 0,6 mm dik maar ook dikkere varianten zijn verkrijgbaar. Samen met een houtexpert kijken we dan om hout in uw interieurproject te integreren. Ook begeleiden we je bij de houtafwerkingen, zijnde geolied, gevernist of gebeitst, en de correcte kleurafstemming met bvb. andere materialen. Onze fineeroplossingen op maat bieden eindeloos veel mogelijkheden om tot een geslaagd resultaat te komen dat past bij uw wensen en budget.

Fineer panels, wandpanelen, houten wandbekleding, houten plafondbekleding, vloeren parket, houten latjes interieur, houten muurbekleding

Meer nieuws van Decospan

Oak vintage Hoboken wandbekleding
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Geef jouw interieur een trendy look met houten wandbekleding

In 2020 is houten wandbekleding opnieuw helemaal in en is het niet meer weg te denken in woonkamers, slaapkamers, inkomhallen en kantoren. Je vindt 3 toepassingen terug in wanddecoratie, elk met hun eigen look en feel. Of je nu kiest voor houten tegels, planken of latjes, met Astrata creëer je een modern interieur.

Parky herstellen
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Een kras of vlek op je houten vloer herstellen: zo doe je dat

Een houten vloer is iets om van te houden. Het is een stukje leven dat je in je huis haalt en geeft warmte en karakter aan je interieur. Het is dan ook goed om te weten dat je niet bang hoeft te zijn en voluit kan leven op je nieuwe houten vloer. Toch is een krasje of vlek niet ondenkbaar. Maar met Parky-parket, voorkom je krassen en vlekken op voorhand. Maak je er toch, dan repareer je je houten vloer snel en gemakkelijk.

Interieur hout
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Hout in het interieur: een breed assortiment maatwerkoplossingen

Hout past perfect bij de natuurlijke interieurtrend van het moment. Het voegt warmte en gezelligheid toe, het is het zeer duurzaam materiaal en past bij elke woonstijl. Wil je graag meer sfeer toevoegen aan je interieur? Verken mee de mogelijkheden.

Decospan

Decospan produceert houtoplossingen die je makkelijk in elk interieur integreert. Onze houtexperten maken je wegwijs in het brede gamma van fineer, houten vloeren, gefineerde panelen of wandbekleding.

Decospan

Lageweg 33
8930, Menen
056 52 88 00
Maandag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Dinsdag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Woensdag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Donderdag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Vrijdag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten