De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Atelier de Bosbeke produceert duurzame houten keukens, badkamermeubels, dressings en kasten op maat en in massieve Europese eik.

Onze onderneming steunt op twee generaties evaring in het maken van meubels en in houtbewerking. Wij werken met Europese eik. Deze houtsoort staat bekend als zeer sterk en duurzaam. Met zijn zachte structuur en lichte kleur is dit nobele hout dan ook ideaal voor alle mogelijke toepassingen in interieurvormgeving. Het heeft een warme uitstraling die zowel jong als oud weet te appreciëren.

Ieder meubel wordt zorgvuldig behandeld en gecontroleerd om aan de strengste kwaliteitseisen te voldoen. Onze ontwerpafdeling denkt met u mee. Zij gieten uw wensen en ideëen in creatieve ontwerpen, aangepast aan de beschikbare ruimte. de Bosbeke richt zich ook tot mensen die hun keuken, badkamer of dressing zelf op maat willen ontwerpen volgens een vooropgesteld budget.

keukens, badkamermeubel, dressings , kasten , maatwerk, tafels,deuren , toiletmeubel, bureau

Enkele producten van De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Gratis documentatie van De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Meer nieuws van De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Dressing met eiland: de voordelen!

Steeds meer mensen kiezen voor een dressing en bij de Bosbeke begrijpen we waarom. De voordelen zijn namelijk legio, waardoor u zich de keuze niet snel zal beklagen. Voor zij die toch nog twijfelen of een dressing de juiste keuze is in uw nieuwe of gerenoveerde woning, hebben wij alvast nog even de voordelen op een rijtje gezet. Wanneer u na het lezen van dit artikel overtuigd bent, dan kunt u zich alvast laten inspireren door de dressings  van de Bosbeke.

 

 

houten voorraadkast
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Drie handige oplossingen in de keuken

Niet elke woning heeft voldoende ruimte om een grote keuken te plaatsen met veel kasten en lades. Gelukkig bestaan er handige oplossingen om plaats in uw keuken te creëren en om er hem steeds opgeruimd te laten uitzien. Hieronder geven we ze graag met u mee.

Onderhoud uw massief eiken keuken met onze tips en tricks
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Onderhoud uw massief eiken keuken met onze tips en tricks

U heeft een houten keuken in uw woning en het is tijd om deze te poetsen? Hout is een product van de natuur en heeft dus niet veel onderhoud nodig. Om u te helpen uw houten keuken te onderhouden, geven we u graag enkele tips en tricks mee voor het onderhoud van uw massief eiken keuken.

Houten keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De eiken keuken als sfeerbrenger, ook in strakke interieurs!

Moet je toekomstige keuken sfeer ademen? Uitnodigen tot kokkerellen, maar ook tot genieten en bijpraten? Kijk dan uit naar een keuken met een warme uitstraling. Een eiken keuken brengt instant sfeer. En ja, er is een eiken keuken voor elke woonstijl.  

De Bosbeke - massief eiken vakmanschap

Atelier de Bosbeke produceert duurzame houten keukens, badkamermeubels, dressings en kasten. Op maat en in massief Europees eik. Wij ontwerpen volgens uw wensen en ideeën, uw ruimte en uw budget.

De Bosbeke

Rozestraat 55
8770, Ingelmunster
0032 51 304 331
0032 51 302 246
Maandag: 9:00-12:00, 13:00-17:00
Dinsdag: 9:00-12:00, 13:00-17:00
Woensdag: 9:00-12:00, 13:00-17:00
Donderdag: 9:00-12:00, 13:00-17:00
Vrijdag: 9:00-12:00, 13:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten