Boa Interior BVBA

Een huis moet voelen als een thuis. Het is met een goede reden dat onze leus luidt: ‘Prettig wonen is dicht bij jezelf blijven’. Die overtuiging voelden we in 2005 al toen BOA werd opgericht. En nu nog steeds. Destijds begonnen we met die visie, een droom op een vel papier en de drive om als interieurontwerpers de mooiste interieurs te maken.

Een goed interieur vertelt een verhaal waarbij u zich thuis voelt. Het is in balans met materialen waar klasse vanuit gaat. Een goed interieur is een ruimte die leeft, een ruimte met eigen karakter. De specialiteit van Boa Interior zijn totaal projecten, de aanpak van uw volledige woning voor een optimaal woonklimaat.

Boa Interior hanteert een sobere en tijdloze huisstijl. Met constante toewijding zoeken we de beste materialen. Die in de handen van exceptionele vakmensen veranderen in een prachtig geheel.

interieur, meubelmaker, schrijnwerker, interieurinrichting, aannemer, keukenontwerp

Gratis documentatie van Boa Interior BVBA

Meer nieuws van Boa Interior BVBA

Boa interior totaalproject
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Vind je ideale tijdloze interieur

Droom je van een op maat gemaakt interieur met een sobere en tijdloze signatuur? Dan is een specialist die jouw interieurdromen begrijpt belangrijk. Boa Interior heeft dit goed begrepen.

Boa Interior BVBA

Een goed interieur is een ruimte die leeft, een ruimte met eigen karakter. Boa Interior maakt interieurs voor mensen die allerhoogste kwaliteit verlangen.

Boa Interior BVBA

Achterstenhoek 24
2275, Lille
+32 14 72 00 55
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten