ANYWAYdoors

Moderne binnendeuren op maat met functionele meerwaarde!

Sinds 1995 bestudeert Anyway Doors álle kenmerken die ook maar iets met binnendeuren te maken hebben. Aandacht gaat hierbij naar kwalitatieve en onderhoudsvrije materialen als geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv 3mm “volkern”, glas en roestvrij staal. Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Elke binnendeur wordt steeds centraal in de muur geplaatst, om een stabiele montage en strak uitzicht te garanderen. Onzichtbare scharnieren in combinatie met een uniek aanbod deurgrepen, zorgen ervoor dat het eindresultaat langs beide zijden van uw deuropening te bewonderen valt. Ook aan discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat werd gedacht, alsook aan tochtpreventie en akoestische afscherming.

Deze kenmerken maken Anyway binnendeuren uniek:

  • Instelbaar 90° of 180° te openen
  • Onzichtbare scharnieren met comfortsluiting
  • Stabiel deurpaneel zonder hout 
  • Volledig afgewerkt = onderhoudsvriendelijk, chemisch resistent, kras- en stootbestendig
  • Diverse minimalistische omlijstingsystemen
  • Geluidloze sluiting
  • Inbouwhandgrepen voor een greeploos en praktisch design
  • Onzichtbaar ingebouwde ventilatie 

Anyway biedt een zeer ruim productenaanbod aan, die allen op maat gemaakt en samengesteld worden. Hieronder vallen onder meer: moderne binnendeuren, schuifdeuren, glazen deuren, pivoterende deuren en tenslotte een nieuw gamma inloopkasten.

binnendeuren, glazen deuren, maatkasten, dressing

Meer nieuws van ANYWAYdoors

Pivoterende room divider ‘BRASS EDITION’

Ken jij de exclusieve variant van de pivoterende room dividers van ANYWAYdoors al?

Onzichtbare pivotscharnieren met comfortsluiting

Innovatieve pivotscharnieren met ingebouwde comfortsluiting die zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden door de ingenieuze montage waarvoor maar 4,5 cm diep in de afgewerkte vloer geboord dient te worden. De pivotscharnier wordt volledig in het deurpaneel ingebouwd. De minimale vloerverankering laat montage op elke afgewerkte vloeropbouw toe. Anyway kan 2 pivotscharnieren toepassen om zowel kleine pivoterende deuren als grote room dividers te maken.
 

Room divider
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Batibouw 2016 : De black collection!

Batibouw is naar jaarlijkse gewoonte dé plaats om onze nieuwigheden in de verf te zetten. Dit jaar leggen we de nadruk op "The Black Collection". De spierwitte beursstand zal worden aangekleed met zorgvuldig uitgekozen zwarte elementen. Gaande van volledig zwarte deuren, zwarte glazen deuren tot simpele details zoals een zwart lijntje rond de populaire inbouwgrepen. Accenten die nét dat speelse knipoogje meegeven naar zwarte schakelaars of inbouwspots...  

Vanaf wanneer moet je aan binnendeuren denken?
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Vanaf wanneer moet je aan binnendeuren denken?

Je gaat bouwen of verbouwen, maar wanneer moet je dan rekening beginnen houden met je binnendeuren? Het antwoord hierop is héél duidelijk : Zo snel mogelijk! Binnendeuren, of toch zeker het belang ervan wordt zo dikwijls onderschat, dat de planning hiervan op de lange baan wordt geschoven. In de huidige woningen, worden dikwijls "onzichtbare deuren geplaatst, en hier komt toch wel wat meer bij kijken dan enkel "het deurgat voorzien". Jezelf goed informeren, is de sleutel tot succes!

Een moderne trap als blikvanger in uw interieurontwerp...

Gebruik een design trap als blikvanger in uw interieurontwerp... Een trap wordt in hedendaagse architectuur vaak prominent in de leefruimte geplaatst of creëert een belangrijk architecturaal accent in de inkom. Reden te meer om hier in uw ontwerpfase reeds de nodige aandacht aan te besteden.

ANYWAYdoors

Innovatieve Belgische fabrikant van moderne binnendeuren op maat.

Flagship Store ANYWAYdoors

Nijverheidsweg 32
2240, Massenhoven
03 475 15 15
03 475 14 75
Maandag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Dinsdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Woensdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Donderdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Vrijdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Zaterdag: 9:00-17:00
Zondag: Gesloten