Kaldewei

100 jaar made in Germany. Kwaliteit uit traditie

De succesvolle ontwikkeling van de onderneming is onlosmakelijk verbonden met het merk KALDEWEI. Al heel vroeg onderkende KALDEWEI de waarde van strikte klantgerichtheid, consequent merkleiderschap en onvervalste communicatie en dat continu decennia lang in de praktijk gebracht.

Vanuit een integrale merkstrategie rust het merk op sterke pijlers, is het duidelijk gepositioneerd en gedifferentieerd en is het systematisch tot een geprofileerd premiummerk doorontwikkeld. Het merk KALDEWEI zet maatstaven door unieke en effectieve communicatie en klantgerichte verkoopstrategieën. Ook digitaal bewandelt KALDEWEI nieuwe wegen en zet versterkt in op de mogelijkheden van mobiele en digitale communicatie. Als „Merk van de eeuw“ telt KALDEWEI tot de exclusieve groep van Duitslands meest toonaangevende merken en behoort bovendien in de top 50 van Duitse luxemerken.

bad, douche, whirlpool,wellness, badkuip, Inloopdouche, geëmailleerd staal

Meer nieuws van Kaldewei

Kleine badkamer met aparte indeling? Zo maak je er een droombadkamer van!

Je wil je compacte badkamer met ongewone vorm graag upgraden, maar je weet niet waar te beginnen. Wat nu? Wees gerust, ook een probleembadkamer kan een droombadkamer worden. Ontdek hoe je optimaal profiteert van de ruimte, met een minimum aan toegevingen!

Gelijkvloerse douches: voortaan meer dan 100.000 ontwerpmogelijkheden!

Kijk je uit naar een eigentijdse, gelijkvloerse douche? Goed nieuws, want voortaan heb je nog meer keuze! Specialist Kaldewei breidde zijn aanbod aan gelijkvloerse douchesystemen stevig uit. Welk eigenzinnig ontwerp je ook kiest, steeds profiteer je van een vlakke, flexibele en veilige installatie.

Zwart blijft dé trendkleur in de badkamer, en wel hierom

Zwart oogt niet alleen stijlvol in de vorm van een galajurk of een luxewagen. Ook in de badkamer speelt deze kleur zijn troeven uit. Zwart blijft ook dit najaar dé kleur. Lees waarom en ontdek hoe je meeprofiteert van de charme van zwart!

Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetjes

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan? Sta dan ook stil bij de wastafels, want die zullen jullie meermaals per dag gebruiken. Het loont dus de moeite om voor kwaliteit te gaan. Wat kan er zoal? Een overzicht!

Je ideale bad, zo gevonden!

Een bad is zoveel meer dan een bassin om je in te wassen. Het biedt een plek om te genieten en helemaal tot rust te komen. Baden vind je in verschillende vormen en maten, met allerlei comfortopties. Duik samen met ons in de mogelijkheden!  

Kaldewei

100 jaar KALDEWEI – sinds 1918 en gedurende vier generaties heeft Franz Kaldewei GmbH &Co. KG zich ontwikkeld tot wereldwijde partner voor hoogwaardige badkameroplossingen van superieur geëmailleerd Kaldewei staal.

Kaldewei

Toekomstlaan 47
2200, Herentals
014/22 26 08
014 22 26 33
Maandag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Dinsdag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Woensdag: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Donderdag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Vrijdag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten