Kaldewei

100 jaar made in Germany. Kwaliteit uit traditie

De succesvolle ontwikkeling van de onderneming is onlosmakelijk verbonden met het merk KALDEWEI. Al heel vroeg onderkende KALDEWEI de waarde van strikte klantgerichtheid, consequent merkleiderschap en onvervalste communicatie en dat continu decennia lang in de praktijk gebracht.

Vanuit een integrale merkstrategie rust het merk op sterke pijlers, is het duidelijk gepositioneerd en gedifferentieerd en is het systematisch tot een geprofileerd premiummerk doorontwikkeld. Het merk KALDEWEI zet maatstaven door unieke en effectieve communicatie en klantgerichte verkoopstrategieën. Ook digitaal bewandelt KALDEWEI nieuwe wegen en zet versterkt in op de mogelijkheden van mobiele en digitale communicatie. Als „Merk van de eeuw“ telt KALDEWEI tot de exclusieve groep van Duitslands meest toonaangevende merken en behoort bovendien in de top 50 van Duitse luxemerken.

bad, douche, whirlpool,wellness, badkuip, Inloopdouche, geëmailleerd staal

Meer nieuws van Kaldewei

Zwart blijft dé trendkleur in de badkamer, en wel hierom

Zwart oogt niet alleen stijlvol in de vorm van een galajurk of een luxewagen. Ook in de badkamer speelt deze kleur zijn troeven uit. Zwart blijft ook dit najaar dé kleur. Lees waarom en ontdek hoe je meeprofiteert van de charme van zwart!

Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetjes

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan? Sta dan ook stil bij de wastafels, want die zullen jullie meermaals per dag gebruiken. Het loont dus de moeite om voor kwaliteit te gaan. Wat kan er zoal? Een overzicht!

Je ideale bad, zo gevonden!

Een bad is zoveel meer dan een bassin om je in te wassen. Het biedt een plek om te genieten en helemaal tot rust te komen. Baden vind je in verschillende vormen en maten, met allerlei comfortopties. Duik samen met ons in de mogelijkheden!  

Must-see badkamertrends: van romantic tot iconic

Hoe leuk is het als je badkamer je persoonlijke smaak en woonstijl ademt? Zo kun je er in stijl genieten van een ontspannend bad of een verkwikkende douche. Verslavend! Ontdek 4 badkamertrends met potentieel en laat je inspireren. 

Welk materiaal kiezen voor je wastafel, bad en douchebak?

Je bouwt of verbouwt niet elk jaar. De keuze van het materiaal voor je bad, douchebak en wastafel is dan ook belangrijk. Wat is stijlvol, duurzaam en budgetvriendelijk? Ontdek de verschillende materialen en hun eigenschappen!

Kaldewei

100 jaar KALDEWEI – sinds 1918 en gedurende vier generaties heeft Franz Kaldewei GmbH &Co. KG zich ontwikkeld tot wereldwijde partner voor hoogwaardige badkameroplossingen van superieur geëmailleerd Kaldewei staal.

Kaldewei

Toekomstlaan 47
2200, Herentals
014/22 26 08
014 22 26 33
Maandag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Dinsdag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Woensdag: 8:00-12:00, 12:30-18:30
Donderdag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Vrijdag: 8:00-12:00, 12:30-16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten