Dagmar Buysse

De Belgische badkamerspecialist Dagmar Buysse wil iedereen een perfect begin én einde van de dag bezorgen. Elke dag met een glimlach je badkamer binnenstappen, thuiskomen in je eigen oase van rust. Klinkt goed, niet? Bekijk uiteenlopende realisaties en laat je inspireren.

Dagmar Buysse opende in 2002 de deuren, dik 15 jaar later telt het team meer dan 125 professionals. Dag in, dag uit gaan ze tot het uiterste om de beste badkamer af te leveren. De grootste bezorgdheid van het team? De zorgeloosheid van hun klanten. Geen verbouwstress, want een projectleider loodst klanten doorheen het volledige renovatieproces.

Dagmar Buysse tekent zowel voor budgetvriendelijke projecten als luxueuze totale badkamerrenovaties. Er is dus een mogelijkheid voor elk budget én elke smaak. Van landelijk over modern tot trendy en luxueus: de ontwerpers weten raad met elke vraag over je badkamer.

Graag advies op maat? Maak een afspraak met een adviseur, volledig vrijblijvend.                                                                                                                     

Badkamers,Badkamerrenovatie,Baden,Douches,3D-ontwerp badkamer

Meer nieuws van Dagmar Buysse

Douchewanden: welke afwerkingen kan ik kiezen?

Denk je bij wandbekleding voor je douche meteen aan tegels? Dat kan natuurlijk, maar er is zoveel meer mogelijk. Zeker wanneer je een onderhoudsvriendelijk en strak resultaat wil. Ontdek een reeks waterdichte afwerkingen en laat je adviseren over de beste keuze.

Doucheruimte inrichten: praktische tips

De douche is een belangrijke ruimte, waar je elke dag gebruik van maakt. Het is een plek om je op te frissen en de dagelijkse spanningen van je af te spoelen. Je ideale doucheruimte is afhankelijk van je dagelijkse behoefte. Ben je van plan je douche (opnieuw) in te richten? Hou dan rekening met deze praktische tips.

Tips & tricks voor de kleine badkamer

Wil je je kleine badkamer renoveren maar heb je moeite om deze in te richten? Ben je benieuwd hoe je het maximum uit deze ruimte van ontspanning haalt? Ontdek handige tips en trucs hoe je je compacte badkamer zo efficiënt mogelijk kunt inrichten, zonder in te boeten op comfort, luxe of sfeer.

Een goedkope badkamer vinden voor jouw budget

Misschien denk je: “Een nieuwe badkamer, dat kost veel geld.” Geen zorgen, dit hoeft niet zo te zijn. Ook met weinig budget kun je een kwalitatieve badkamer plaatsen. Hoe pak je die budgetvriendelijke make-over aan en hoe kunnen wij helpen? Dat lees je hier.

Je badkamer renoveren, een slimme investering?

Als je denkt aan een goede investering, dan denk je misschien niet meteen aan de vernieuwing van je badkamer. Een kwalitatieve badkamer krikt nochtans de waarde van je huis, appartement of studio serieus op. Hoe pak je dit aan? Ontdek het in deze blogpost.

Dagmar Buysse

Badkamerspecialist Dagmar Buysse renoveert unieke, kwaliteitsvolle badkamers op maat van elke klant. Van budgetvriendelijk tot luxueus: het team garandeert een renovatie zonder verbouwstress

Toonzaal Gent

Antwerpsesteenweg 693
9040, Sint-Amandsberg
09 324 49 90
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Toonzaal Brussel

Leuvensesteenweg 40
1932, Sint-Stevens-Woluwe
09 324 49 90
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten