Kinetico Aquacare

Met meer dan 44 jaar ervaring is Kinetico Aquacare  een toonaangevende onderneming in waterbehandeling. Met ons team van adviseurs en techniekers hebben wij als doel u de beste waterkwaliteit te garanderen. Wij bieden u een totaaloplossing aan: we beschermen uw huis door kalk uit uw water te verwijderen en beschermen uw lichaam door u zuiver drinkwater te bieden rechtstreeks uit uw huidige kraan. Reeds miljoenen klanten wereldwijd gingen u voor en genieten dagelijks van heerlijk zacht water aan de beste kwaliteit.

Wat niet-elektrische waterontharders voor particulieren betreft, is Kinetico Aquacare marktleider in België. We zijn gespecialiseerd in het verdelen, installeren en onderhouden van waterontharders. We ontwikkelden een slimme aanpak om waterproblemen te behandelen: efficiënt, effectief en economisch. Verder hebben we een gamma drinkfilters en drinkwatersystemen. Deze worden door 40% van de sterrenzaken in België gebruikt. U kunt ook bij ons terecht voor zoutblokken, pastillezout en omgekeerde osmose. Wij verkopen zowel aan particulieren als professionelen.

 

 

waterbehandeling, drinkwaterfilter, waterverzachter, ontkalken, drinkwater

Meer nieuws van Kinetico Aquacare

Ontkalk je water met een waterontharder en krijg tijdelijk bij je aankoop een gratis drinkwatersysteem cadeau!

Kalk in het leidingwater is niet altijd zichtbaar maar kan heel wat schade en kosten veroorzaken. Met een waterontharder voorkom je al deze problemen. Combineer je het met een drinkwatersysteem, dan geniet je onbeperkt van heerlijk drinkwater uit je eigen kraan. Kinetico Aquacare lanceert daarom een tijdelijk actie waarbij je bij aankoop van een waterontharder, een drinkwatersysteem ter waarde van 306 euro cadeau krijgt.

Bouwen of verbouwen? Voorzie ook kwalitatief kraantjeswater!

Als bouwheer moet je met verschillende zaken rekening houden. Niet alleen duurzame materialen zijn belangrijk voor de levensduur van je woning. Heb je ook al stilgestaan bij de kwaliteit van je leidingwater? Ontdek waarom je best vooraf investeert in een waterontharder en kwalitatief drinkwater.

Haal kwaliteitsvol en milieuvriendelijk water in huis

Iedereen heeft graag kwaliteitsvol water thuis ter beschikking. Wil je graag kunnen genieten van heerlijk, gezond en gezuiverd kraantjeswater? Ontdek onze tips.

Langer van je nieuwe badkamer genieten? Bescherm haar tegen kalkaanslag!

Een badkamer koop je niet elk jaar. Daarom kies je bij de aankoop voor materialen die tientallen jaren meegaan. Maar wat als je leidingwater te veel kalk bevat? Hoe voorkom je dat het schade veroorzaakt aan je badkamer? Ontdek hoe een waterontharder hierbij kan helpen.

Op zoek naar een nieuwe keuken? Denk ook aan de waterkwaliteit!

Als je een nieuwe keuken gaat kopen, zijn er een heleboel dingen waar je op moet letten. Een mooie degelijke keuken die lang meegaat staat op ieders verlanglijstje. Maar wist je dat de kwaliteit van je leidingwater minstens even belangrijk is voor je keuken? Ontdek waarom.

Kinetico Aquacare

Met meer dan 44 jaar ervaring is Kinetico Aquacare in de Benelux een toonaangevende onderneming in waterbehandeling. Kinetico Aquacare zorgt voor een totaaloplossing: zo hebben we waterontharders, drinkfilters en drinkwatersystemen.

Hoofdkantoor België Kinetico Aquacare

Industrieweg Daelemveld 1026
3540, Herk-de-Stad
+32 (0)13 55 17 01
+32 (0)13 55 29 36
Maandag: 8:30-17:00
Dinsdag: 8:30-17:00
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: 8:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Kinetico Aquacare

Industrieweg Daelemveld 1026
3540, Herk-de-Stad
+32 (0)13 55 17 01 / gratis nummer: 0800 22002
+32 (0)13 55 29 36
Maandag: 8:30-17:00
Dinsdag: 8:30-17:00
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: 8:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten