BWT Belgium nv

BWT staat voor Best Water Technology, een Oostenrijkse multinational. BWT is Europese marktleider en innovator op het vlak van waterbehandeling zowel voor sanitair drinkwater, regenwater als voor cv-water (water voor centrale verwarming). Met ons uitgebreide productengamma, geproduceerd in Europa, kunt u genieten van lekker drinkwater gezuiverd door BWT drinkwaterfilters, en van een maximaal comfort dankzij hoogwaardige waterontharders. Een milieuvriendelijke oplossing is bvb. het recupereren en filtreren van regenwater. BWT Belgium heeft al meer dan vijftig jaar ervaring zowel in de huishoudelijke markt als in publieke en industriële sectoren (horeca, ziekenhuizen, farmaceutische industrie,...).

Wij staan graag tot uw dienst voor zowel uw nieuwbouw-, renovatie- als uw vervangingsprojecten. Contacteer ons of bezoek onze website voor meer info over onze verzachters, regenwaterfilters, cv-producten, en nog veel meer.

Ontharders, waterbehandeling, regenwaterrecuperatie, waterverzachter, drinkwaterfilter, ontkalken, leidingwater, waterontharding, zacht water, behandeling van CV-water

Meer nieuws van BWT Belgium nv

Nieuwe waterontharder BWT Perla Seta combineert capaciteit, connectiviteit én veiligheid

BWT (Best Water Technology) presenteert de waterontharder van de nieuwe generatie: de BWT Perla Seta. Uiterst zuinig en hygiënisch, een grote capaciteit, intelligente lekbeveiliging en een maximale connectiviteit: de nieuwe duplex-ontharder BWT Perla Seta heeft het allemaal. Geen wonder dat het water zachter aanvoelt.

BWT Belgium nv

BWT is Europese marktleider en innovator op het vlak van waterbehandeling. Zoekt u moderne toestellen voor ontharding van leidingwater of filtratie van regenwater ? Kies dan BWT !

BWT Belgium nv

Leuvensesteenweg 633
1930, Zaventem
+32 (0) 2 758 03 10
+32 (0) 2 758 03 3
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten