AquaTec Vochtbestrijding

Dankzij onze jarenlange kennis en expertise lost AquaTec Vochtbestrijding elk vochtprobleem in huis op. Of u nu last heeft van opstijgend vocht, een natte kelder, doorslaand vocht, schimmel of condens, onze vochtexperts staan steeds voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel weer kan genieten van een droge woning.

Voorgoed verlost van het vochtprobleem

Vochtproblemen? Neem snel contact op met AquaTec Vochtbestrijding en vraag uw vrijblijvende vochtanalyse, die bovendien gratis is. Eén van onze vochtexperts komt dan op afspraak bij u langs met gespecialiseerde apparatuur om een diagnose te stellen van het vochtprobleem. Van zodra we de precieze oorzaak van het vochtprobleem gevonden hebben, stellen we u een concrete oplossing op maat voor.

Na akkoord legen we samen een datum vast voor de uitvoering van de werken die door onze eigen medewerkers worden uitgevoerd. Zo kunnen we u beste dienstverlening verzekeren.

Onze garantie, uw zekerheid

AquaTec Vochtbestrijding voert steeds een kwaliteitscontrole uit na oplevering van het werk. Bovendien bieden wij ook nog onderstaande garanties:

  • 10 jaar garantie op kelderdichting
  • 20 jaar garantie op kelderdrainage
  • 30 jaar garantie op muurinjectie, behandeling tegen opstijgend vocht

AquaTec Vochtbestrijding biedt u graag een zorgeloze toekomst, zonder verdere vochtproblemen eender waar in huis.

Diensten: vochtbestrijding | Opstijgend vocht | kelderdichting | injecteren | hydrofuge

Enkele producten van AquaTec Vochtbestrijding

AquaTec Vochtbestrijding

Last van vocht in huis? Dankzij onze jarenlange ervaring in vochtbestrijding, biedt AquaTec voor elk vochtprobleem een definitieve oplossing op maat, en dit aan een uiterst scherpe prijs!

Hoofdkantoor Aquatec

Vissersstraat 1 K/4
3500, Hasselt
+32 (0)800 11 134
+32 (0) 11 42 15 45