Berdy

Berdy werd gesticht in 1968 door Bernadette en Eddy waaruit ook de naam ontstond.

De professionele onderhoudsproducten voor vloeren werden hoofdzakelijk verdeeld  in West- en Oost-Vlaanderen

In het begin was er een beperkt gamma, dat stilaan werd uitgebreid in functie van de evolutie voor het onderhoud van vloeren waardoor Berdy nu een uitgebreid gamma heeft aan kuisproducten en onderhoudsproducten, een impregneermiddel voor natuursteen, een krachtige groene aanslagverwijderaar.. 

In 2016 nam Berdy zijn intrek in een volledig nieuw bedrijfsgebouw met volautomatische afvullijn waardoor de constante verbetering van de producten en de capaciteit fel werd verhoogd.

Het assortiment bestaat vandaag uit onderhoudsproducten voor keramische tegels, natuursteen, kunststofvloeren, terras, parket,  werkbladen en faiences. Berdy is terug te vinden in de groothandel in bouwmaterialen, tegelzaken en professionele DIY. Voor meer informatie, consulteer www.berdy.be

Onderhoudsproducten vloeren, Keramische vloeren, Natuursteen reinigen, Onderhoud terras, Kunststofvloeren, Onderhoud vloeren, Cementsluier verwijderen, Intensieve reiniger, Natuursteen beschermen, Dweil zeep

Meer nieuws van Berdy

Natuursteenvloer onderhoud
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Natuursteen.

Hoe onderhoud ik mijn natuursteenvloer?

Je wil je natuursteenvloer liefst zo lang mogelijk in perfecte conditie? Dan is een juist onderhoud erg belangrijk. Reinig, onderhoud en bescherm je natuursteenvloer met de juiste producten en hij behoudt vanzelf zijn natuurlijke glans.

Dagelijks onderhoud keramische tegels met Cerasol
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Nieuwe keramische vloertegels onderhouden: zo krijg je in 3 stappen een vlekkeloos resultaat

Gelukt! Uit het ruime aanbod tegels heb je gekozen voor mooie keramische tegels. Na de plaatsing kijk je tevreden naar het resultaat. Of toch bijna… Hoe krijg je je nieuwe vloertegels schoon en zorg je ervoor dat ze hun uitstraling behouden? Welke producten zijn het meest geschikt? Belangrijk is om onmiddellijk te starten met de juiste producten. We zetten ze even voor je op een rij.

Berdy

Belgisch producent van professionele onderhoudsproducten voor keramische vloeren en natuursteen

Berdy

Krommebeekstraat 23
8930, Menen
056/306010
Maandag: 8:30-12:00, 13:00-17:00
Dinsdag: 8:30-12:00, 13:00-17:00
Woensdag: 8:30-12:00, 13:00-17:00
Donderdag: 8:30-12:00, 13:00-17:00
Vrijdag: 8:30-12:00, 13:00-15:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten