Asbitech, asbestverwijdering

Asbitech is gecertificeerd en erkend om alle asbesthoudende toepassingen te verwijderen, zowel voor hechtgebonden als niet-hechtgebonden asbest. Asbitech kan u bij omvangrijke en complexe projecten op het gebied van asbestverwijdering en afbraakwerken bij staan met advies en begeleiding .  In oudere huizen/gebouwen  (van vóór 1998) kun je nog op allerlei plekken asbest tegenkomen. Het werd vroeger zeer veel gebruikt omdat het brandwerend is en goed isoleert. Maar het heeft ook een groot nadeel: asbestvezels zijn levensgevaarlijk als je ze inademt.  

Vlaanderen heeft nu een versneld asbestafbouwbeleid om tegen 2032 asbest uit (openbare) gebouwen te verwijderen en engageert zich voor een ASBESTVEILIG Vlaanderen in 2040.   In dit kader wordt het ook voor Particulieren verplicht bij de woningpas een asbestinventaris te voorzien, in geval van verkoop van gebouw van voor 2001.   

Asbest kan overal in huis zitten. Je kunt het bijvoorbeeld vinden in plafondplaten, zachtboard platen, platen achter de cv-ketel, een schouw of vensterbank van imitatiemarmer , afvoerbuizen van cement, vloerzeil (keuken/trap) en de kit van kozijnen. Zeker ook bij afvoerbuizen, riolering, ventilatiekanalen, isolatiemateriaal, pakkingen, lijmen & oude huishoudtoestellen.  

asbestverwijdering, afbraakwerken , asbestadvies

Asbitech, asbestverwijdering

Asbitech is gecertificeerd en erkend om alle asbesthoudende toepassingen te verwijderen. Zowel voor hechtgebonden als niet-hechtgebonden asbest. De keuze van de toe te passen techniek hangt o.a. af van de toestand waarin het asbest zich bevindt.

Asbitech

Conservenweg 6C
2940 , Stabroek
03 605 03 63
Maandag: 7:00-17:00
Dinsdag: 7:00-17:00
Woensdag: 7:00-17:00
Donderdag: 7:00-17:00
Vrijdag: 7:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten