Federale Verzekering

Federale Verzekering bestaat uit drie verzekeringsondernemingen die onder de vorm van "onderlinge" of "coöperatieve" werken, zonder externe aandeelhouders die hun deel van de winst opeisen. Daarom deelt ze haar winst met u!

Globale oplossingen omvatten alle types van risico’s waaraan u (en eventueel uw onderneming) blootgesteld kan worden.

Oplossingen op maat houden rekening met uw specifieke situatie (en eventueel die van uw onderneming) in het verleden, vandaag en in de toekomst.

Financiën,Bonus,Verzekering,Brand ,Bouw,Bescherming,Schadegeval,Diefstal,Tienjarige aansprakelijkheid,WhatsUp Home

Meer nieuws van Federale Verzekering

Bouwplannen? Zo vermijd je kosten en vertragingen door schade of diefstal

Ga je bouwen? Proficiat! Je kunt vast niet wachten tot je project klaar is. Een goede raad: hou ook rekening met onvoorziene omstandigheden. Hoe vermijd je vertragingen en extra kosten door schade of diefstal? Dat is makkelijker dan je denkt!

Whatsup Home monitor+
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Een oogje in het zeil houden bij je thuis? Ook als je op de latten staat of op kantoor?

Sla jij ook wel eens aan het piekeren als je in de file naar je chalet in de bergen staat? Vraag je je dan ook af of je koelkast wel goed dicht is, of dat je het strijkijzer echt wel hebt uitgezet? Je zit op kantoor en je wil zeker zijn dat je schoonmaakster op het afgesproken tijdstip jouw woning begint te poetsen. Een waardevolle wijnkelder? Dan is de temperatuur en luchtvochtigheid van het allergrootste belang. 

Whatsupp home
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Waterbeheer.

Vermijd een dure waterrekening met WhatsUp Home

Wist je dat 30% van de Belgen te maken krijgt met een waterlek? En vaak zonder het zelfs te weten! Het gevolg laat zich raden… een sterk oplopende waterfactuur! En dat heb je niet meteen door, dikwijls pas bij de jaarlijkse afrekening.

Wat na een inbraak in uw huis?

U vertrok op reis en nam alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zodat er niet kon ingebroken worden in uw huis. Maar u merkt meteen net na uw terugkomst dat er ingebroken werd. Een serieuze domper. Toch moet u meteen bij de pinken zijn en rekening houden met een aantal zaken.

U huurt een machine voor uw verbouwingswerken…is deze verzekerd?

U hebt besloten zelf aan de slag te gaan in uw (toekomstig) huis? Gewoon omdat u handig bent en dat graag doet, of om kostenbesparend te werken, of… En misschien moet u wel een kleine bobcat huren om het één en ander af te graven? Of een hoogtewerker? Maar hoe zit dat dan met de verzekering?

Federale Verzekering

de bouwverzekeraar bij uitstek, zowel voor particulieren als bouwondernemers.

Hoofdzetel Federale Verzekeringen

Stoofstraat 12
1000, Brussel
0800 14 200
02 509 04 00