ING België nv

Een bank die u zoveel mogelijk concrete informatie geeft, die u advies geeft op elk moment in uw leven. Dat is ING.

Als u studeert

Werken en studeren, Erasmusprogramma, ... Enkele tips om door uw studententijd te vliegen. Ik wil meer weten

Als u alleen (of samen) gaat wonen

Huurcontracten, verhuizen, administratieve rompslomp ... Met onze checklist vergeet u niets! Ik wil meer weten

Als jullie wegen scheiden

Een moeilijk moment in uw leven. Zeker omdat u veel belangrijke beslissingen moet nemen. ING helpt u ... Ik wil meer weten

Als u nu al aan later denkt

Hoeveel pensioen krijgt u? Wanneer begint u best met pensioensparen? ING heeft een antwoord op al uw vragen! Ik wil meer weten

bank, lening, woonkrediet, hypotheek, leningen

Meer nieuws van ING België nv

Bouwsector boomt al 2 jaar op rij: voor 7,2 miljard euro toegekende bouwhypotheekleningen in 2019

De afgelopen twee jaar waren uitzonderlijk voor de bouwsector. Die groeit vier keer zo snel als de rest van de economie. Dat heeft vooral te maken met de 7,2 miljard euro aan geregistreerde bouwhypotheekleningen in 2019. Ontdek meer trends en kerncijfers uit de studie ING Focus Real Estate en werp een blik in de toekomst.  

Hoeveel kan ik lenen om een huis te kopen/verbouwen?

Velen onder ons dromen ervan een eigen woning te bezitten. U wilt een woning kopen of hebt ze net gevonden? Hier vindt u een praktisch overzicht van de stappen die u moet nemen en de aspecten waarmee u best rekening houdt.

Vind de juiste (ver)bouwlening in 10 stappen

Ga je bouwen of verbouwen, dan is de kans groot dat je een lening nodig hebt. De rente op woonkredieten staat historisch laag. Een goed moment dus om je lening aan te vragen? Waar houd je rekening mee? Volg deze tien stappen naar jouw voordelige lening.

Het effect van de lagere rente vertraagt

De vastgoedprijzen zijn in 2018 met 3,6% gestegen, na 2,5% in 2017. Het groeipotentieel van de renteverlaging die in februari 2014 begon (iets meer dan 15%) zal binnenkort verdwijnen en dus zal de markt andere groeifactoren moeten vinden. De recente steunfactoren die in 2018 actief waren zullen waarschijnlijk nog aanwezig zijn in 2019: we verwachten een verdere toename van 2,5% in 2019.

Woning kopen of (ver)bouwplannen? Vind de lening die bij je past!

Ga je een woning kopen of (ver)bouwen, dan heb je waarschijnlijk een lening nodig. Natuurlijk wil je slim kiezen en een goede deal maken. Hoe ontdek je welke lening voordelig is voor jou? Wij zetten je op weg!

ING België nv

Uw geld beheren was nog nooit zo eenvoudig!

Hoofdkantoor ING

Marnixlaan 24
1000, Brussel