Primagaz Belgium N.V.

Niet aangesloten op het aardgasnetwerk, maar toch genieten van alle voordelen van gas? Dat kan! Dankzij de propaanoplossingen van Primagaz.

Is propaan iets voor jou en is jouw woning klaar voor een Primagaz-systeem? Daar kom je achter in deze eenvoudige test! Of neem rechtstreeks contact op voor een vrijblijvende afspraak of advies.

Op basis van je geschatte verbruik, je beschikbare ruimte en andere parameters, wordt er gekozen voor een bovengrondse of een ondergrondse gastank of gasflessen voor de opslag van het propaangas. De installatie en het onderhoud gebeuren steeds door professionele experts.

Als je woning in de toekomst toch kan worden aangesloten op het aardgasnetwerk, is dat geen enkel probleem: de installatie kan op een eenvoudige manier worden aangepast aan het aardgasnetwerk.

En natuurlijk heb je met propaangasflessen van Primagaz ook altijd energie bij de hand, of het nu voor je barbecue, terrasverwarming of voor onkruidbestrijding is.

Kortom, een oplossing op maat voor elke energievraag!

BioLPG, de energie van de toekomst

Naast klassiek propaan, dat van nature al tot 16% minder COuitstoot dan stookolie en geen fijn stof, is Primagaz sinds 2018 ook de exclusieve leverancier van bioLPG. BioLPG of biopropaan is voor 100% geproduceerd uit duurzame grondstoffen en is met een CO2-uitstoot van 40 tot 80% minder dan conventioneel propaan ook een stuk milieuvriendelijker dan ‘gewone’ brandstoffen. Ontdek er alles over op deze pagina.

Download onze infobrochure

Wil je graag meer weten over de oplossingen die propaangas kan bieden voor jouw woning? Download hier de infobrochure van Primagaz.

Brochure(s) aanvragen

Vraag geselecteerde brochures aan