Primagaz Belgium N.V.

Primagaz Belgium N.V. is een dochteronderneming van SHV Energy. Met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië, is het een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld. Primagaz maakt dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische knowhow van SHV Energy als wereldspeler. In België is Primagaz de butaan- en propaanspecialist in je buurt. Propaan is een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing voor woningen die niet aansluitbaar zijn op het aardgasnetwerk. Zo kan je genieten van alle voordelen van gas, ook als je niet over een aardgasaansluiting beschikt. Op basis van je geschatte verbruik, je beschikbare ruimte en andere parameters, wordt er gekozen voor een bovengrondse of een ondergrondse gastank of gasflessen voor de opslag van het propaangas. De installatie en het onderhoud gebeuren steeds door professionele experts. Als je woning in de toekomst toch kan worden aangesloten op het aardgasnetwerk, is dat geen enkel probleem: de installatie kan op een eenvoudige manier worden aangepast aan het aardgasnetwerk. Met propaangas heb je één energiebron in huis voor alle toepassingen: centrale verwarming, sanitair warm water en koken. Bovendien draagt propaan ook bij aan een gezonde(re) leefomgeving. Zo produceert propaangas na verbranding tot 19% minder CO2 dan stookolie. En je kan het ook probleemloos combineren met zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. Ook voor landbouwbedrijven, horecazaken, lokale of grote ondernemers is propaan een betrouwbare en veilige energiebron. En natuurlijk heb je met propaangasflessen van Primagaz ook altijd energie bij de hand, of het nu voor je barbecue, terrasverwarming of voor onkruidbestrijding is. Kortom, een oplossing op maat voor elke energievraag!  

Diensten: propaangas | gastank | gasfles

Gratis documentatie van Primagaz Belgium N.V.

Meer nieuws van Primagaz Belgium N.V.

Batibouw 2018 - Propaan en bio propaan: het slimme alternatief

In deze veranderende wereld wijzigt ook de manier waarop we met energie omgaan. Als marktleider speelt Primagaz een actieve rol in deze energie-transitie. Naast reguliere propaangas - sowieso al een stuk milieuvriendelijker dan stookolie - biedt Primagaz gezinnen en bedrijven vandaag al dé energie van de toekomst aan: het net zo veilige en gebruiksvriendelijke, maar bovendien bijzonder duurzame
bio-propaan. Een Europese première!

Primagaz Belgium N.V.

Propaangas van Primagaz is een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing voor woningen die niet aansluitbaar zijn op het aardgasnetwerk.

Hoofdkantoor Primagaz

Kanaalweg 87
3980, Tessenderlo
013/61.82.00
013/61.82.99
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten