Antargaz

Energieverdeler Antargaz levert in de hele Benelux propaan en butaan in gastanks of gasflessen. In België heeft het daarnaast ook nog aardgas en elektriciteit in het aanbod. Het bedrijf biedt krachtige energie-oplossingen voor warm water, koken en verwarmen. En dat zowel voor particuliere als professionele klanten.

Levering van energie in vele vormen

  • Propaangas in gastanks: Bovengrondse, ondergrondse of in netwerk geplaatste gastanks. Propaan kan gebruikt worden voor verwarming, warm water of mee te koken. Daarnaast kan het ook in industriële toepassingen gebruikt worden.
  • Propaan- en butaangas in gasflessen: Flessen van 5 tot 46,5 kg met butaan- of propaangas voor de keuken, de barbecue, vrijetijd, doe-het-zelven of plaatselijk te verwarmen. Ze kunnen ook gebruikt worden om mee te lassen, onkruid te verbranden, dakwerken uit te voeren of voor als brandstof voor vorkheftrucks. De flessen van Antargaz zijn in meer dan 1000 verdeelpunten in de Benelux te verkrijgen.
  • Daarnaast is het bedrijf ook verdeler van aardgas via het aardgasnetwerk voor zowel particulieren als bedrijven.
  • Sinds 2019 kun je ook voor je elektriciteitsaansluiting terecht bij Antargaz.
propaangas in gastanks, propaan- en butaangas in gasflessen, levering aardgas, aansluiten elektriciteit

Meer nieuws van Antargaz

Gas in een tank: 3 veelgestelde vragen beantwoord

Genieten van de voordelen van gas, zonder aardgasaansluiting in je straat? Het kan! Dit keer geven we een antwoord op enkele veelgestelde vragen over gastanks. Ontdek alle voordelen van gas in een tank, leer meer over de mogelijkheden en laat je adviseren over de beste keuze voor jou.

Geen aardgas in je straat? Zo profiteer je toch van de voordelen van gas!

Woon jij in een appartementsgebouw dat niet aangesloten is op het aardgasnet? Dankzij het propaangasnetwerk van Antargaz kun je toch profiteren van de voordelen van gas. Daarbij maak je gebruik van een gemeenschappelijke gastank, die zich boven of onder de grond bevindt.

Ondergrondse propaangastank
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Profiteer van de voordelen van gas met een ondergrondse gastank

Is je woning niet aangesloten op het aardgasnetwerk en wil je toch genieten van alle comfort van gas? Ontdek de ondergrondse gastank die het mooie zicht op je tuin niet verstoort.

Antargaz

Energieverdeler Antargaz levert in de hele Benelux propaan en butaan in gastanks of gasflessen. In België heeft het daarnaast ook nog aardgas en elektriciteit in het aanbod.

Antargaz

De Kleetlaan 5A
1831, Diegem
02/246.00.00
02/246.00.01