Luminus levert en produceert al meer dan 20 jaar (groene) energie, maar ze doen meer dan jou bijstaan met je gas en elektriciteit. Naast een optimaal energietarief voor je woning, ondersteunen ze je in jouw persoonlijke energietransitie, dankzij hun expertise en oplossingen.

Enerzijds begeleiden en adviseren ze hun klanten naar een meer verantwoord en zuiniger energieverbruik, want een verbruik dat vermindert heeft zowel een impact op de individuele ecologische voetafdruk als op de energiekosten. Een win-winsituatie. Hun blog Lumiworld is daar een mooi voorbeeld van. Een andere knappe dienst? Dat is Luminus EnergyControl Monitor: een energiemonitoring oplossing waarbij digitale metereigenaars een gepersonaliseerd en real time inzicht verkrijgen in hun energiehuishouden. Om zo gericht te kunnen besparen.

Anderzijds adviseert en begeleidt Luminus haar klanten met energieoplossingen die het leven makkelijker maken én waarmee je energie bespaart. Denk maar aan de installatie van zonnepanelen en van een thuisbatterij voor meer onafhankelijkheid van het net, maar ook de installatie van een laadpaal voor je elektrische wagen. Voor deze diensten slaat Luminus de handen in elkaar met een aantal lokale vaste waarden in de wereld van duurzame energieoplossingen.

Wist je trouwens dat Luminus marktleider is op het vlak van onshore windenergie én waterkracht? Vandaag is 23 procent van hun totale energiecapaciteit afkomstig uit hernieuwbare energie. Dit maakt Luminus proportioneel gezien de meest groene energieproducent van de belangrijkste Belgische spelers.

Contact

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Producten

Ontdek het volledige aanbod

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.