Xenadvies

Xenadvies staat voor heldere bouwstudies- en metingen, we bieden onze klanten: EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving en luchtdichtheidsmetingen. Onze meer dan 12 jaar ervaring en onze 3 klantwaarden maken het verschil! We werken tijdig, deskundig en met individuele aandacht.

Met EPBonline.be zijn wij voorloper in onze sector en willen we onze klanten ook online van dienst kunnen zijn, neem een kijkje op EPBonline.be. Via deze website kan u eenvoudig zelf u EPB offerte bereken en uw EPB dossier opstarten. Wenst u ook de andere diensten toe te voegen aan uw dossier? Contacteer ons dan via info@xenadvies.be en we bezorgen u de juiste offerte.

Via de website van Xenadvies.be kan u steeds alle offertes bij ons aanvragen.

Heldere bouwstudies- en metingen, EPB-verslaggeving , Veiligheidscoördinatie,Luchtdichtheidsmetingen, Ventilatieverslaggever,

Meer nieuws van Xenadvies

EPB-eisen: in 1,2,3 naar je EPB-aangifte

De EPB-regelgeving omvat grofweg twee soorten regels. Regels om het energieverbruik van je woning te beperken en regels rond ventilatie. Moet jij nog je EPB-aangifte doen? Check de eisen en start je dossier online. Makkelijk en snel!

Xenadvies

Xenadvies staat voor heldere bouwstudies- en metingen: EPB, veiligheid, ventilatie en luchtdichtheid. We werken tijdig, deskundig en met individuele aandacht! Kijkt op Xenadives.be en op EPBonline.be

Xenadvies

Dorpsstraat 76/1
2990, Wuustwezel
03/663 86 73
Maandag: 9:00-16:00
Dinsdag: 9:00-16:00
Woensdag: 9:00-16:00
Donderdag: 9:00-16:00
Vrijdag: 9:00-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten