Xenadvies

Xenadvies staat voor heldere bouwstudies- en metingen, we bieden onze klanten: EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving en luchtdichtheidsmetingen. Onze meer dan 12 jaar ervaring en onze 3 klantwaarden maken het verschil! We werken tijdig, deskundig en met individuele aandacht.

Met EPBonline.be zijn wij voorloper in onze sector en willen we onze klanten ook online van dienst kunnen zijn, neem een kijkje op EPBonline.be. Via deze website kan u eenvoudig zelf u EPB offerte bereken en uw EPB dossier opstarten. Wenst u ook de andere diensten toe te voegen aan uw dossier? Contacteer ons dan via info@xenadvies.be en we bezorgen u de juiste offerte.

Via de website van Xenadvies.be kan u steeds alle offertes bij ons aanvragen.

Heldere bouwstudies- en metingen, EPB-verslaggeving , Veiligheidscoördinatie,Luchtdichtheidsmetingen, Ventilatieverslaggever,

Meer nieuws van Xenadvies

Belangrijke info voor uw epb-aangifte

Wat bevat de EPB-aangifte?

De aangifte bevat alle as-built-gegevens van het bouwproject. Op deze manier wordt nagegaan of alle werkelijk geplaatste materialen en/of installaties aan de EPB-wetgeving voldoen. 

Wat neem je meen aar een bouwbeurs?
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Wat neem je mee naar & van een bouwbeurs?

Bezoek aan de bouwbeurs, hoe begin je eraan als bouwheer? Wil je vooral informatie over die zaken die relevant zijn voor de EPB van uw woning, dan kan deze checklist een mooie leidraad betekenen!

EPB-eisen: in 1,2,3 naar je EPB-aangifte

De EPB-regelgeving omvat grofweg twee soorten regels. Regels om het energieverbruik van je woning te beperken en regels rond ventilatie. Moet jij nog je EPB-aangifte doen? Check de eisen en start je dossier online. Makkelijk en snel!

Xenadvies

Xenadvies staat voor heldere bouwstudies- en metingen: EPB, veiligheid, ventilatie en luchtdichtheid. We werken tijdig, deskundig en met individuele aandacht! Kijkt op Xenadives.be en op EPBonline.be

Xenadvies

Dorpsstraat 76/1
2990, Wuustwezel
03/663 86 73
Maandag: 9:00-16:00
Dinsdag: 9:00-16:00
Woensdag: 9:00-16:00
Donderdag: 9:00-16:00
Vrijdag: 9:00-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten