LivingWood

LivingWood bouwt woningen en villa’s in houtskeletbouw. De firma is actief in heel Vlaanderen. De vele voordelen - waaronder de hoge isolatiewaardes en de lange levensduur - maken van houtskelet de bouwmethode van de toekomst. Dankzij de decennialange expertise in dit vakgebied, de ervaren eigen vakmensen en een volledig uitgeruste schrijnwerkerij maak je met LivingWood de juiste keuze. Heb je vragen over de aanpak of de technische kwaliteiten van de LivingWood-woningen en villa’s in houtskeletbouw? Wil je een afspraak om vrijblijvend je droomwoning te bespreken? Of wil je een bezoek brengen aan de kijkwoningen? Neem dan zeker contact op met LivingWood. Vraag alvast je ideeënboek aan en laat je inspireren.

woningbouw, villabouw , houtskeletbouw, houtskeletwoningen, villa's in houtskeletbouw, sleutel-op-de-deur, aannemer, Bouwbedrijf

Meer nieuws van LivingWood

Kiezen voor een woning met houtskelet: wat mag ik verwachten?

Heb je interesse in een woning in houtskeletbouw? Dan doe je best beroep op een gespecialiseerde bouwfirma. Weet je niet goed wat je moet verwachten? Kom snel meer te weten over de mogelijke aanpak.

Houtskeletbouw, een slimme keuze voor het nieuwe wonen

Gaan we bouwen, dan denken we vaak aan de traditionele bouwmethode met steen. Maar het kan ook anders. We moeten op zoek naar een kwalitatieve, energiezuinige manier van bouwen. Houtskeletbouw bijvoorbeeld, past perfect bij de nieuwe manier van wonen. Ontdek de vele voordelen.

Bouwplannen? Ontdek de energiezuinige woning met houtskelet!

Welke bouwmethode kies jij voor je nieuwe woning? Denk ook eens verder dan de traditionele woning met baksteen. Zo heeft een woning met houtskelet interessante voordelen. Bouwen met hout gaat snel en je woning is beter geïsoleerd voor hetzelfde geld. Ontdek alle troeven van LivingWood!

LivingWood

LivingWood bouwt sleutel-op-de-deur woningen en villa’s in houtskeletbouw. Die bieden hoge isolatiewaardes en een lange levensduur. De firma heeft een decennialange expertise in houtskeletbouw.

LivingWood

Achterstenhoek 42
2275, Lille
+32 (0) 475 52 40 45
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten