Ecohuis houtskeletbouw

Ecohuis, opgericht in oktober 2000, vertegenwoordigt een team vakmensen die hun 30-jarige ervaring en hun professionaliteit gebruiken om jouw houtskeletwoning binnen de drie maanden en volgens jouw eigen smaak en wensen te bouwen.

 

Onze Kwaliteit

Al vele jaren zorgt het Ecohuis-team voor kwaliteit en correctheid in de wereld van de houtskeletbouw. Ondertussen is Ecohuis een begrip geworden in de bouwwereld en beschikt het over een schat aan ervaring en knowhow.Sinds de oprichting kiest Ecohuis resoluut voor energiezuinige, kwaliteitsvolle woningen waarbij correcte prijzen, afspraken en snelheid prioriteit zijn.

Snel maar efficïent

Wekelijks wordt er gestart met de bouw van een nieuwe houtskeletwoning die binnen 3 maanden wordt opgeleverd volgens een specifieke procedure. Door een goed geoliede organisatie en het doordachte en vooruitstrevende bouwconcept van Ecohuis kunnen wij jouw woning voordelig en snel bouwen met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Realisaties

Overtuig jezelf van de kwaliteiten van ecohuis en bekijk al onze referenties en ambassadeurs op onze website.

Zorgeloos traject

Ecohuis staat voor energiezuinige, milieuvriendelijke en snelle uitvoering, uitgewerkt volgens jouw wensen. Ontdek onze unieke aanpak. Het gehele verloop van je bouwproject wordt in goede banen geleid en permanent gecontroleerd door een en dezelfde projectleider. Deze vertrouwenspersoon en de rest van de Ecohuis-medewerkers staan persoonlijk garant voor het goede verloop op de werf en daarbuiten. Ook na oplevering kun je op het Ecohuis-team rekenen. Het is dagdagelijks bereikbaar en staat klaar om eventuele mankementen zo snel mogelijk op te lossen.

Vrijblijvend gesprek

Wens je een vrijblijvend gesprek met één van onze bouwadviseurs of wens je aanwezig te zijn op één van onze infoavonden of opendeurdagen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor en laat je overtuigen dat Ecohuis jouw ideale bouwpartner is!

Houtskeletbouw, Woningbouw, Energizuinig bouwen, Bouwen op maat

Meer nieuws van Ecohuis houtskeletbouw

geluidsdichte woning
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Zo bouw je een geluidsdichte woning!

Als je thuiskomt wil je graag ontspannen en tot rust komen. Dingen doen die je graag doet. Niets is dan vervelender dan ongewenst geluid als straatlawaai of luidruchtige buren. Als je bouwst denk je best vooraf na over degelijke geluidsisolatie en akoestiek. Al gebouwd? Geen zorgen, je kan nadien ook een geluidsdichte woning bekomen. Vrij eenvoudig zelfs, ontdek er hier alles over. 

Compact bouwen, groots plan

De gemiddelde grootte van bouwpercelen daalt. Kleinere woningen zijn dus een must. Van die nood kan je ook een deugd maken.

buitenleven
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Leve het buitenleven

Outdoor zit in de lift. Terras en tuin vormen hoe langer hoe meer het verlengde van de woonkamer. In zonnige weekends, op zwoele weekavonden en tijdens staycations in juli en augustus. Want waarom zou je het ver gaan zoeken, als je goed omringd door vrienden en familie gewoon gezellig thuis kan blijven? Ecohuis inspireert je hier graag ook voor de aankleding rond je woning.

tuin met weinig onderhoud
Geplaatst in Tuin.

De tuin waar je van houdt, met weinig onderhoud

Eens je Ecohuis af is, is de tuin aan de beurt. Met deze onderhoudsvriendelijke keuzes doe je jezelf en de natuur een groot plezier.

Haal de zon in huis

Met een goed georiënteerde bouwgrond en een slim ingeplante en ingedeelde woning, geniet je volop van natuurlijk licht en zonnewarmte. Resultaat: een aangename sfeer en een budget-en milieubewuste energiefactuur.

Ecohuis houtskeletbouw

Ecohuis wil je begeleiden naar jouw ultieme droom, namelijk het bouwen van een energiezuinige, kwalitatief hoogstaande houtskeletwoning. Wij bieden je een zorgeloos, betaalbaar bouwtraject volledig uitgewerkt op jouw maat.

Ecohuis houtskeletbouw

Oud-Strijderslaan 207
2200 , Herentals
014470303
Maandag: 8:30-17:00
Dinsdag: 8:30-17:00
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: 8:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten