Dewaele Woningbouw

Al meer dan 70 jaar voel je bij Dewaele Houtskeletbouw het verschil: qua materiaal, qua wooncomfort en qua aanpak. Het zijn de waarden waar iedereen in het atelier én op de werf elk project aan aftoetst.

Aanpak met de voetjes op de grond

Dewaele mag dan wel dé Belgische referentie zijn in houtskelet­bouw, toch wandel je binnen in een klein, familiaal bedrijf waar een persoonlijk contact nog altijd primeert. Het geheim? Een no-nonsenseaanpak en een goed stel luisterende oren.
Je merkt het al vanaf het eerste gesprek: je zit niet aan tafel met een verkoper die alleen maar aan zijn targets denkt. Wel met iemand die aanvoelt waar je met je woning naartoe wil. En er ook alles aan doet om het samen met jou te realiseren. Samen bekijken we je plan, maken we slimme keuzes en passen we aan waar nodig.

Een woning die toch anders aanvoelt

Het verschil laat Dewaele Houtskeletbouw niet alleen voelen in de aanpak, maar ook in het wooncomfort. Warmte en gezelligheid troef daar. En dat komt dan vooral door de door­gedreven isolatie, luchtdichtheid en energiezuinigheid van een houtskeletbouwwoning.
Wie in een houtskeletbouw binnenstapt, voelt niets van koude muren of koude plafonds. Comfort staat er bij alle bewoners afgemeten op de eerste plaats. Samen met jou streeft Dewaele Houtskeletbouw naar een optimale energieprestatie zodat je straks zo weinig mogelijk energie verbruikt. En dat verschil voel je dan weer in je portemonnee.

Materiaal dat op geen enkel vlak teleurstelt

Voor elke constructie kiest Dewaele Houtskeletbouw voor degelijke en duurzame houtsoorten. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Vanaf de eerste plank tot de laatste leiding en het kleinste raam legt Dewaele Houtskeletbouw de lat met kwaliteit heel hoog. Daarmee drukt Dewaele zijn stempel op houtskeletbouw. Een resultaat dat ongetwijfeld ook jij straks voelt in jouw woning.

Kijkwoning De Pinte

Maandag: Closed
Dinsdag: Closed
Woensdag: Closed
Donderdag: Closed
Vrijdag: Closed
Zaterdag: 14:00-18:00
Zondag: Closed

Kijkwoning Werchter

Maandag: Closed
Dinsdag: Closed
Woensdag: Closed
Donderdag: Closed
Vrijdag: Closed
Zaterdag: Closed
Zondag: 14:00-18:00

Toonzaal en atelier Deerlijk

Maandag: Closed
Dinsdag: Closed
Woensdag: Closed
Donderdag: Closed
Vrijdag: Closed
Zaterdag: 14:00-18:00
Zondag: Closed

Brochure(s) aanvragen

Vraag geselecteerde brochures aan