Arkana

Bouwen met Arkana betekent comfortabel en duurzaam bouwen. De energiezuinige woningen in houtskeletbouw herkent u meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel. Ontdek de voordelen van houtskeletbouw.

Bij Arkana kunt u rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding van bij de keuze van uw bouwgrond, het ontwerpen van uw woning, keuze van materialen, tot na de oplevering van uw instapklare woning.

Binnen het bouwteam van Arkana werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Benieuwd? Doe inspiratie op via de website en ontdek getuigenissen van klanten.

Aan de hand van uw persoonlijk lastenboek, doet de bouwadviseur van Arkana een budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget, en u te adviseren om dit plaatje te doen kloppen.

Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u bijgestaan door uw persoonlijke werfleider en het team van Arkana. Na een kort en aangenaam bouwproces ontvangt u de sleutels van uw nieuwe thuis.

Arkana behoort als bouwfirma tot de absolute pioniers in houtskeletbouw. Al sinds 1970 realiseert de firma energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Met een jong en gedreven team wordt een duidelijke missie nagestreefd: Arkana wil een erkend leider zijn in de zorgeloze bouw van kwalitatieve houtskeletwoningen met toegevoegde woonkwaliteiten. 

Interesse in een energiezuinige woning met houtskelet? Laat u adviseren door een bouwconsulent van Arkana.

ben-woning, nulenergiewoning, houtskeletbouw, SOD-woningen, sleutel op de deur

Meer nieuws van Arkana

Opendeur-weekend op 20 en 21 juni bij Arkana

 Op zaterdag 20 en zondag 21 juni nodigen wij jullie uit om deze woning in opbouw in Lichtaart-Kasterlee te bezoeken. De woning is in ruwbouw-fase, dus de structuur van de woning en de technieken zullen zichtbaar zijn. 

Houtskeletbouw, een slimme keuze voor het nieuwe wonen

Het traditionele bouwen met baksteen is lang niet meer de enige bouwmethode. Nu we steeds meer op zoek gaan naar kwalitatieve manieren van bouwen, wint houtskeletbouw aan populariteit. Deze methode past perfect bij de nieuwe manier van wonen. Maak kennis met de vele voordelen.

Kiezen voor een woning met houtskelet: wat mag ik verwachten?

Ben je op zoek naar een andere bouwmethode voor je nieuwe woning dan traditioneel metselwerk? Dan is houtskeletbouw misschien iets voor jou. Hiervoor doe je best beroep op een gespecialiseerde bouwfirma. Wat mag je hiervan verwachten? Ontdek meer over de voordelen van houtskeletbouw en een unieke professionele aanpak.

Bouwadvies nodig van Arkana? Dat kan nu ook via videobellen

Arkana blijft bereikbaar voor haar klanten. Heb je advies nodig over energiezuinige bouwmethodes en houtskeletbouw? De Arkana bouwadviseurs staan online voor je klaar!

Deze 10 voordelen overtuigen je om te kiezen voor houtskeletbouw

Ga je bouwen? Dan moet je heel veel keuzes maken: de bouwstijl, de materialen, de indeling, de bouwtechniek, enzovoort. Eén van de mogelijke bouwtechnieken is houtskeletbouw. Wat maakt deze bouwmethode zo bijzonder? Krijg de voordelen op een rijtje en hak zo gemakkelijker de knoop door.

Arkana

Energiezuinige kwaliteitswoningen in houtskeletbouw, daar staat Arkana reeds jaar en dag voor gekend. U kan rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding tijdens het ontwerpen van uw woning, keuze van materialen, tot na de oplevering van uw BEN-woning, sl

Arkana

Hoge Mauw 1510
2370, Arendonk
014/404 270