Arkana

Bouwen met Arkana betekent comfortabel en duurzaam bouwen. De energiezuinige woningen in houtskeletbouw herkent u meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel. Ontdek de voordelen van houtskeletbouw.

Bij Arkana kunt u rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding van bij de keuze van uw bouwgrond, het ontwerpen van uw woning, keuze van materialen, tot na de oplevering van uw instapklare woning.
Binnen het bouwteam van Arkana werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Benieuwd? Doe inspiratie op via de website en ontdek getuigenissen van klanten.

Aan de hand van uw persoonlijk lastenboek, doet de bouwadviseur van Arkana een budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget, en u te adviseren om dit plaatje te doen kloppen.

Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u bijgestaan door uw persoonlijke werfleider en het team van Arkana. Na een kort en aangenaam bouwproces ontvangt u de sleutels van uw nieuwe thuis.

Arkana behoort als bouwfirma tot de absolute pioniers in houtskeletbouw. Al sinds 1970 realiseert de firma energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Met een jong en gedreven team wordt een duidelijke missie nagestreefd: Arkana wil een erkend leider zijn in de zorgeloze bouw van kwalitatieve houtskeletwoningen met toegevoegde woonkwaliteiten. 

Interesse in een energiezuinige woning met houtskelet? Laat u adviseren door een bouwconsulent van Arkana.

logo Arkana lage energiewoningen