Zelfbouwdak

Bespaar 100% op de plaatsingskosten van je plat dak en betaal enkel voor professionele dakmaterialen, zónder dure aannemer. Zelfbouwdak biedt zelfbouwpakketten aan waarmee je zelf je plat dak kunt plaatsen, zelfs als je geen ervaring hebt. Zo’n zelfbouwpakket bevat de EPDM-dakrubber uit één stuk, lijm en accessoires. De montagefilm, handleiding en technische assistentie zijn inbegrepen. Het EPDM-membraan wordt naadloos uit één stuk op maat van je dak geleverd. Vraag je gratis offerte aan in slechts 5 minuten. Doe je je bestelling vandaag vóór 17u, dan kan je deze al vanaf morgen afhalen in het magazijn te Mechelen. Graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies.

dak isoleren , dak waterdicht maken , zelfbouw dakbedekking voor platte daken

Meer nieuws van Zelfbouwdak

Open Dak Weekend Mechelen 23-24-25 augustus 2019

Wil je weten of zelf je plat dak plaatsen iets voor jou is? Wij verwelkomen je graag op onderstaande data in ons magazijn van meer dan 1000 m² te Mechelen, met permanente demonstratie van de stapsgewijze opbouw van jouw plat dak.

PIR isolatie
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Spanning in de isolatiemarkt

Begin 2017 is er door samenloop van omstandigheden (brand, herstructurering fabrieken), een schaarste ontstaan in MDI, een van de basisgrondstoffen voor de productie van PIR isolatie. Hierdoor is er een enorme opwaartse druk op de isolatieprijzen gekomen.

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!

Zelfbouwdak

Zelfbouwdak biedt pakketten aan waarmee je zelf je plat dak kunt plaatsen. Zo’n pakket bevat de dakrubber, lijm en accessoires. De montagefilm, handleiding en technische assistentie zijn inbegrepen.

Zelfbouwdak

Schaliënhoevedreef 5 unit F
2800, Mechelen
+32 (0)15 33 08 00
Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten