Easyroof

Bespaar 100% op de plaatsingskosten van je plat dak en betaal enkel voor professionele dakmaterialen, zónder dure aannemer. Easyroof biedt zelfbouwpakketten aan waarmee je zelf je plat dak kunt plaatsen, zelfs als je geen ervaring hebt. Zo’n zelfbouwpakket bevat de EPDM-dakrubber uit één stuk, lijm en accessoires. De montagefilm, handleiding en technische assistentie zijn inbegrepen. Het EPDM-membraan wordt naadloos uit één stuk op maat van je dak geleverd. Vraag je gratis offerte aan in slechts 5 minuten. Doe je je bestelling vandaag vóór 17u, dan kan je deze al vanaf morgen afhalen in het magazijn te Mechelen. Graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies.

dak isoleren , dak waterdicht maken , zelfbouw dakbedekking voor platte daken

Meer nieuws van Easyroof

Waarom nú het moment is om zelf je plat dak te leggen

Meer en meer mensen gebruiken de extra tijd door de Corona-maatregelen om in hun huis en tuin te werken. Ook tijdens het zomerverlof wordt er aardig geklust. Misschien zijn je bijgebouwen toe aan een (nieuw) plat dak? Gebruik onze tips om zelf aan de slag te gaan met nieuwe dakbedekking.

Dakbedekking zelf plaatsten 1
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakbedekking.

Hoe zelf dakbedekking plaatsen op je plat dak?

Voor klussen aan je dak schakel je een dakwerker in, toch? Niet als het over een plat dak gaat!
Dat kun je makkelijk zelf van dakbedekking voorzien, met behulp van een zelfbouwpakket. Daarmee bespaar je tot 50% op je dakfactuur! Ontdek snel hoe het werkt.

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!

Easyroof

Easyroof biedt pakketten aan waarmee je zelf je plat dak kunt plaatsen. Zo’n pakket bevat de dakrubber, lijm en accessoires. De montagefilm, handleiding en technische assistentie zijn inbegrepen.

Zelfbouwdak

Schaliënhoevedreef 5 unit F
2800, Mechelen
+32 (0)15 33 08 00
Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten