RDL Engeneering NV - Strobbe Mobility Solutions bvba

RDL Engineering is de gespecialiseerde producent van autoliften. Onze doorgedreven knowhow en praktische kenniservaring zorgen er voor dat wij een passend antwoord vinden voor elke vraag omtrent autoliften. RDL Engineering werkt vanuit een globale aanpak met een vlot samenwerkend team van ingenieurs, ontwerpers, programmeurs en technici. 

Speciaal voor woningen en appartementsgebouwen met gemeenschappelijke garageruimtes en beperkte inrij-oppervlakte ontwikkelde RDL een autolift die u en uw wagen snel en veilig overbrengt van een niveau naar een ander. De autoliften van RDL hebben slechts een beperkte plaats nodig. Er is immers geen technische ruimte onder of boven de lift. Hierdoor komt er extra ruimte vrij voor meer parkeermogelijkheden, extra woonoppervlakte en/of extra commerciële ruimte. De liften onderscheiden zich door het gebruik van onderhoudsvriendelijke, robuuste materialen, laag energieverbruik en betrouwbare technologische controlesystemen.

Strobbe Mobility Solutions is een familiebedrijf, opgericht in Gent in 1919, maar sinds enkele jaren actief vanuit Izegem. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen voor minder mobiele personen, zijnde trapliften, platformliften en huisliften. Daarnaast zijn wij ook de verdeler van de parkeersystemen van Wöhr. Met behulp van deze parkeersystemen kunnen de auto’s gestapeld of verschoven worden om op die manier zoveel mogelijk auto’s in een garage te kunnen parkeren.

autolift, goederenlift, traplift, lift, liften, parkeersysteem, parkeerlift

Enkele producten van RDL Engeneering NV - Strobbe Mobility Solutions bvba

Meer nieuws van RDL Engeneering NV - Strobbe Mobility Solutions bvba

RDL lift 2
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Vind jouw ideale personen- of wagenliftsysteem

Liften worden ontworpen om je het leven gemakkelijker te maken. Of je nu zoekt naar een handige personenlift of een plaatsbesparende autolift… Dankzij de nieuwste innovaties en het brede aanbod vind je zeker wat je zoekt.

RDL Engeneering NV - Strobbe Mobility Solutions bvba

veilige en plaatsbesparende autoliften en baldakijnautoliften voor zowel binnenopstellingen als buitenopstellingen.

RDL ENGINEERING NV

Ambachtenstraat 46
8870 , Izegem
051/31.35.24

Strobbe Mobility Solutions bvba

Ambachtenstraat 46
8870, Izegem
+32 (0)51 92 09 08
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten