Moyersoen veilingen

Moyersoen is een veilinghuis gevestigd in Aartselaar met 30 jaar ervaring, met een focus op online veilingen sinds 2008. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dagelijks op de Moyersoen website koopjes doen in zowat alle mogelijke productcategorieën. De goederen komen vaak uit faillissementen, stockliquidaties of vrijwillige verkoop. In het magazijn van meer dan 2000 vierkante meter worden wekelijks kijkdagen georganiseerd voor alle geïnteresseerden. Moyersoen is ook bekend om zijn themaveilingen. Zo zijn er maandelijks veilingen met honderden bouw- en renovatiematerialen, machines voor professionals, parket, sanitair en meer. Bent u dus op zoek naar een nieuwe douche of vloer, een volledig uitgeruste keuken, of grote machines om zelf aan de slag te gaan? U vindt het bij Moyersoen

 

Veilingen van Bouwmaterialen

Meer nieuws van Moyersoen veilingen

veiling terrastegel
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Nieuw terras aanleggen met keramische of natuursteentegels? Bied mee online!

Geen zin om nog een jaar te wachten op nieuwe Batibouw-kortingen? Sla dan je slag op meer dan 500 vierkante meter aan keramische en natuursteentegels, schanskorven en led-tuinverlichting.

Moyersoen veilingen algemeen
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Budgettip: koop je materiaal, gereedschap en machines voordelig via een veiling

(Ver)bouwen kost heel wat geld. Zin om te besparen zonder compromissen? In enkele klikken kun je interessante koopjes doen op het net. Ontdek diverse veilingen en bied mee. Makkelijk, betrouwbaar en snel. 

Moyersoen veilingen

Dé veilingsite van België · Bied online mee in onze veilingen. Grote variatie aan producten. Meer dan 30 jaar ervaring. Groot aanbod aan bouw- en renovatiematerialen, voor particulier en professional.

Moyersoen veilingen

Helststraat 47
2630, Aartselaar
038272131
Maandag: 8:30-17:00
Dinsdag: 8:30-17:00
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: 8:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten