Pradium

Als specialist in aankoopbegeleiding zijn we uw partner bij uw zoektocht naar en aankoop van een nieuwe woning en helpen we u in de onderhandelingen. Want op een dag vindt u de woonst van uw dromen, maar durft u ze wel te kopen? Dat beslissingsproces is niet altijd eenvoudig. Het zal uw leven voorgoed veranderen. Een ervaren partner in aankoopbegeleiding bemiddelt en neemt uw zorgen weg. Want volgens de verkoper doet u de zaak van uw leven. Maar is dat wel zo?

Als vastgoedhandelaar zijn we geïnteresseerd in een snelle en discrete aankoop van uw woning. U overweegt om uw woning te verkopen en ze staat momenteel nog niet te koop, dan is Pradium uw kandidaat-koper. Na een eerste bezoek kunnen we u al laten weten of de aankoop van uw woning ons interesseert. Discreet, snel en zonder kosten.

Als ontwikkelaar van woonprojecten kunnen we u bijstaan met onze jarenlange ervaring in de commercialisering van vastgoedprojecten. Bent u eigenaar van een projectgrond of afbraakpand, maar uw weet niet hoe u dit best aanpakt? Wij hebben inzicht in de markt en kunnen verschillende scenario’s voorleggen.