Creon Online BV

De visie van Creon is wonen met comfort.

Naast dit comfort staan ook veiligheid en welzijn hoog in het vaandel. Creon biedt u een paar uitgebreide productenlijnen om dit ook in uw huis te kunnen realiseren. Creon Online heeft de volgende producten in haar assortiment:

Kozijnen

De kozijnen zijn in allerlei mogelijkheden te krijgen. Zo vindt u altijd een kozijn dat past bij uw wensen. Creon streeft naar kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Rolluiken

Onze rolluiken zorgen naast een extra beveiliging van uw huis ook voor een goede isolatie. Door het weren van zon en kou is uw huis altijd een aangename plek. verhogen veiligheid in uw huis ook

Raamdecoratie

Voor raamdecoratie kunt u bij Creon terecht voor houten jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en lamellen. Ons uitgangspunt is om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Vloeren

Onze vloeren zijn allemaal makkelijk zelf te leggen. U kunt in onze webshop kiezen tussen houten vloeren, parketvloeren, laminaat of PVC vloeren. Alle vloeren worden op maat geleverd.

Wij proberen met bestaande producten in combinatie met enkele toevoegen dit bereiken.Creon Online levert kwaliteit in huis tegen een zeer scherpe prijs.

raamdecoratie, vloeren, kozijnen, ramen, rolluiken, rolluik

Meer nieuws van Creon Online BV

Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Kunststof kozijnen

Waarschijnlijk wist u al dat kunststof kozijnen uitermate geschikt zijn om uw woning blijvend onderhoudsarm te maken. Doordat ze gemaakt zijn van zeer duurzaam materiaal, hoeft u deze kozijnen alleen maar eens in de zoveel tijd even af te nemen en dan zijn ze weer schoon. U hoeft ook niet meer om de paar jaar de ladder op te gaan om uw kozijnen te verven of dat voor veel geld door een schilder te laten doen. Maar behalve een lage aanschafprijs en een hoge duurzaamheid, hebben kozijnen van kunststof nog veel meer voordelen.

Creon Online BV

De visie van Creon is wonen met comfort.

Creon online Hoofdkantoor

Sluisweg 2B
3371 EV, Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184-760760