Partners voor Technieken

All-in Tank Service

All-in Tank Service biedt een snelle een efficiënte service voor het keuren, verwijderen en het reinigen en opvullen van jouw mazouttank.

Daikin Belux nv

DAIKIN, de specialist in warmtepompen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen

gas.be

Vereniging van Belgische transport- en distributienetbeheerders van aardgas.

KNX Home Control by Vecolux

Vecolux is importeur van elektro, HVAC & energieoplossingen voor installateur, integrator, groothandel, architect, studiebureel en bouwbedrijf.

Loxone Benelux

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat is de kernboodschap van Loxone, een Smart Home bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt. Maak het leven eenvoudiger!

Niko

Op zoek naar schakelaars en stopcontacten, toegangscontrole, lichtsturing of huisautomatisering? Met Niko kies je voor gebruiksvriendelijkheid, stijlvol design en Belgische kwaliteit.

Primagaz Belgium N.V.

Propaangas van Primagaz is een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing voor woningen die niet aansluitbaar zijn op het aardgasnetwerk.

RENSON

RENSON : Oplossingen voor ventilatie, zonwering & outdoor

Schneider Electric

Geef leven aan je woningprojecten met de producten en oplossingen van Schneider Electric. Dankzij het inklikbare en schroefloze ontwerp van de Resi9XE zekeringkast, is zelf elektriciteit plaatsen of vernieuwen in je woning nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zehnder

Zehnder biedt energie-efficiënte oplossingen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Zehnder designradiatoren overtuigen met hun uitstekende functionaliteit en design.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief