Partners

AGC Glass Europe

AGC Glass Europe produceert en verkoopt zowel basisglas als veredeld glas

Aliplast Aluminium Systems

Aliplast produceert en ontwikkelt aluminium profielen voor ramen, deuren, schuiframen en veranda’s voor buiten en aluminium deuren ‘IDA’ voor binnen. U geniet van een unieke 25 jaar kleurengarantie.

Belisol

Ramen en deuren in pvc, aluminium en hout

Cedral

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Cedral. 

Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame bouwoplossingen

Harinck n.v.

U vindt hier het compleetste gamma van klassiek over tijdloos en hedendaags tot modern en grensverleggend.

KwadrO

Nieuwe ramen en deuren nodig? Bij KwadrO nemen we graag de tijd om de ramen en deuren te vinden die perfect bij jouw woning passen.

Polet quality products

Een eeuw geleden smeedde Polet zijn eerste spade - vandaag is die Poletspade nog altijd hun grootste uithangbord. Ze zijn uitgegroeid tot een internationale fabrikant met een zeer gevarieerd assortiment gereedschap voor tuin en bouw.

Powerplus

Powerplus is een gerenommeerd merk van klus- en tuingereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de vakman.

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, ...

Sto nv

Bespaar energie met het gevelisolatiesysteem StoTherm Classic!

Topglass

Topglass maximaliseert de kwaliteit voor glas door ons in te leven in het verhaal van de bouwheer/opdrachtgever, de ziel van de architect en de uitdagingen van de andere aannemers.

Unilin Insulation

Unilin Insulation brengt pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Ursa

URSA, producent van isolatiemateriaal, beschikt over een uitgebreid assortiment aan thermische en akoestische isolatieproducten voor het isoleren van daken, vloeren, spouwmuren en wanden.

VERMEULEN RAMEN

Je kan bij VERMEULEN terecht voor ramen en deuren in zowel PVC als aluminium. Maar ook voor rolluiken, traditioneel- opbouw of voorzet, met of zonder automatisatie Somfy. Sierluiken, muggenramen en -deuren, zonwering en raamdecoratie.

Xella BE nv

Xella biedt met zijn merken Ytong, Silka, Hebel en Multipor duurzame, energiezuinige, toekomstgerichte bouwoplossingen voor uw woning

ZeroBuild.eu

Eenvoudig & betaalbaar (zelf) bouwen met een innovatief ruwbouwsysteem? Euromac2 is een lichtgewicht bekisting (wand-, vloer & dakelementen) bestaande uit isolatiemateriaal dat gevuld wordt met beton.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief