Partners voor Inrichting

Blum

Advies over de praktische kant van keukens: ergonomie, opbergruimte en comfort.

colora de verfwinkel

colora is de verfwinkel in je buurt, waar je altijd welkom bent voor een pot verf, een woordje uitleg en eventueel een helpende hand.

DSM Keukens

DSM Keukens levert op maat gemaakte keukens van een uitstekende kwaliteit. De hulp die klanten krijgen van de binnenhuisarchitecten is voor velen een troef. De prijs-kwaliteitverhouding is super.

Duravit

Duravit is een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers en staat voor innovatie op het gebied van origineel design, intelligente technieken en de hoogste kwaliteit.

Facq

Facq is één van de leiders in de distributie van badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen in België. Elk jaar opent Facq nieuwe verkooppunten met momenteel 47 PROcenters en 17 showrooms.

Floorify

Floorify rigide vinyl vloeren zijn sterk, waterbestendig, stil, warm én mooi . Plaatsen is bovendien kinderspel dankzij het handige kliksysteem. Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

FRANKE nv

Wonderful inrichten met Franke: hygiënische spoeltafels, duurzame keukenkranen, recyclage dampkappen, handige afvalsorteersystemen en dit alles aan uitzonderlijke garantievoorwaarden van 10 of 5 jaar.

Houtshop Van der Gucht

Van het advies en de selectie gevelbekleding, vloeren, deuren en terrassen in onze toonzaal tot het maatwerk in de zagerij en het houtassortiment in ons magazijn; bij Houtshop staat de klant centraal.

Knauf

Iedereen professioneel met Knauf

Nordex nv

Nordex, de belangrijkste producent van decoratieve binnendeuren in België, biedt een uitgebreid klassiek en modern gamma binnendeuren aan. In de 6 toonzalen kan je ook steeds terecht voor kwalitatieve en trappen.

Quick-Step

Quick-Step ontwerpt duurzame en mooie vloeren die geschikt zijn voor elke ruimte. Naast laminaat produceert Quick-Step ook vinyl vloeren en parket.

X²O Badkamers

Ga voor méér badkamer! Fris aan de dag beginnen in een badkamer die je dromen overtreft: heerlijk! Daarom gaat X²O speciaal voor jou voor méér.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor 
onze nieuwsbrief