Partners voor Bouwen en Verbouwen

Aquaplan

Aquaplan, de expert op gebied van dakbedekking en vochtbestrijding

Concrete House

CONCRETE HOUSE bouwt duurzame en energiezuinige woningen in prefab beton. Je ruwbouw is wind- en regendicht binnen 3 maanden.

Ecowater Systems

Waterverzachters van EcoWater zorgen voor het zacht en zuiver water dat u verdient

Luminus

Bij Luminus kan je rekenen op een optimaal energietarief voor je woning én helpen we je zoveel mogelijk energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor je factuur, maar ook voor het milieu.

MijnBENOvatie.be

Gewoon renoveren? Wie verstandig, ‘BENOveert’. Volg op www.mijnBENOvatie.be je ideale BENOvatietraject in 5 BENOvatiestappen: dak, buitenmuren, glas en schrijnwerk, vloer en technieken

Primagaz Belgium N.V.

Propaangas van Primagaz is een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing voor woningen die niet aansluitbaar zijn op het aardgasnetwerk.

Sack Zelfbouw

Sack Zelfbouw is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers, groene energie en elektriciteit.

Solyd

Bespaar op je bouw- of verbouwbudget met Solyd. Bestel online kwalitatieve zelfbouw materialen aan scherpe prijzen en krijg hulp op de werf waar jij het wilt. Zo houd je 100% controle over je budget.

Tec7

Tec7 maakt het gemakkelijk.

www.iedereenben.be

Leer Bijna-EnergieNeutraal (BEN) bouwen met www.IedereenBen.be

Zelfbouwmarkt

Zelfbouwmarkt is een speciaalzaak met meer dan 6.000 m² showroom te Ninove met alle benodigdheden voor jouw interieur, het bouwen en/of verbouwen van je woning, en dit voor zowel particulieren als professionelen.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.