Zoeken op naam

Filter op categorie:

Filter op tags:

Berdy

Belgisch producent van professionele onderhoudsproducten voor keramische vloeren en natuursteen

Tec7

Tec7 maakt het gemakkelijk.

BUILDING Shutter Systems

Expert in screens én rolluiken

Unilin Insulation

Unilin Insulation brengt pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

ZeroBuild.eu

Eenvoudig & betaalbaar (zelf) bouwen met een innovatief ruwbouwsysteem? Euromac2 is een lichtgewicht bekisting (wand-, vloer & dakelementen) bestaande uit isolatiemateriaal dat gevuld wordt met beton.

Decospan

Decospan produceert houtoplossingen die je makkelijk in elk interieur integreert. Onze houtexperten maken je wegwijs in het brede gamma van fineer, houten vloeren, gefineerde panelen of wandbekleding.

SOLIDOR

Solidor is gespecialiseerd in het spuitgieten van hoogkwalitatieve terrasdragers voor houten of WPC plankenvloeren, keramische -en betontegels. De terrasdragers zijn traploos in hoogte verstelbaar van 1cm tot 1 meter en kunnen geleverd worden met speciale

Tuinaannemer.be

Op tuinaannemer.be vind je een tuinaannemer in jouw buurt, raak je geïnspireerd door de verschillende ontwerpen en ontdek je handige tips over tuinaanleg.

Antargaz

Energieverdeler Antargaz levert in de hele Benelux propaan en butaan in gastanks of gasflessen. In België heeft het daarnaast ook nog aardgas en elektriciteit in het aanbod.

BWT Belgium nv

BWT is Europese marktleider en innovator op het vlak van waterbehandeling. Zoekt u moderne toestellen voor ontharding van leidingwater of filtratie van regenwater ? Kies dan BWT !

gas.be

Vereniging van Belgische transport- en distributienetbeheerders van aardgas.

Ontstoppingsdienst Sobry

Bij rioleringsproblemen, contacteer Ontstoppingsdienst Sobry. Een verstopping, een kalkprobleem of geurhinder … Voor elk probleem is er een oplossing. Deze vakman is snel ter plaatse. Problemen worden vakkundig en proper opgelost aan vaste prijzen.

Giardino

Giardino biedt alles dat u nodig heeft om uw tuin af te sluiten. Van schanskorven tot poorten en (draad)panelen. Daarnaast hebben we een grote keuze in draden, hobbygaas, tuingaas en tuintoebehoren.

Quick-Step

Quick-Step ontwerpt duurzame en mooie vloeren die geschikt zijn voor elke ruimte. Naast laminaat produceert Quick-Step ook vinyl vloeren en parket.

Aliplast Aluminium Systems

Aliplast produceert en ontwikkelt aluminium profielen voor ramen, deuren, schuiframen en veranda’s voor buiten en aluminium deuren ‘IDA’ voor binnen. U geniet van een unieke 25 jaar kleurengarantie.

Aquaplan

Aquaplan, de expert op gebied van dakbedekking en vochtbestrijding

Pagina's

Voorgestelde bedrijven

SOS-Ingenieur.be

SOS ingenieur: uw deskundige hulplijn voor al uw technische bouwproblemen!

SKYLUX NV

Heel wat mensen zijn op zoek naar lichtkoepels en dakvensters die ze naadloos in hun project kunnen integreren. Laat dat nu net de specialisatie van Skylux zijn. Natuurlijke lichtinval creëren zit in hun DNA!

Blum

Advies over de praktische kant van keukens: ergonomie, opbergruimte en comfort.

Laatst toegevoegde bedrijven

Berdy

Belgisch producent van professionele onderhoudsproducten voor keramische vloeren en natuursteen

Tec7

Tec7 maakt het gemakkelijk.

BUILDING Shutter Systems

Expert in screens én rolluiken