Partners

ACO

Bij ACO vind je verschillende oplossingen voor afwatering en waterbeheer, zowel voor de tuin als voor de badkamer.

Aliplast Aluminium Systems

Aliplast produceert en ontwikkelt aluminium profielen voor ramen, deuren, schuiframen en veranda’s voor buiten en aluminium deuren ‘IDA’ voor binnen. U geniet van een unieke 25 jaar kleurengarantie.

All-in Tank Service

All-in Tank Service biedt een snelle een efficiënte service voor het keuren, verwijderen en het reinigen en opvullen van jouw mazouttank.

Aquaplan

Aquaplan, de expert op gebied van dakbedekking en vochtbestrijding

Betafence Belgium nv

Betafence, jouw partner voor tuinafrasteringen met meer dan 140 jaar ervaring. Geniet van jouw vrijheid in veiligheid.

Bouwdepot.be

Bouwdepot.be is een Belgische webshop die gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.

BOzARC aluminium overkappingen

BOzARC bouwt en plaatst carports en terrasoverkappingen op maat.

Cedral

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Cedral. 

colora de verfwinkel

colora is de verfwinkel in je buurt, waar je altijd welkom bent voor een pot verf, een woordje uitleg en eventueel een helpende hand.

Concrete House

CONCRETE HOUSE bouwt duurzame en energiezuinige woningen in prefab beton. Je ruwbouw is wind- en regendicht binnen 3 maanden.

Daikin Belux nv

DAIKIN, de specialist in warmtepompen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen

Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame bouwoplossingen

Dovy Keukens

Fabrikant van keukens op maat

DSM Keukens

DSM Keukens levert op maat gemaakte keukens van een uitstekende kwaliteit. De hulp die klanten krijgen van de binnenhuisarchitecten is voor velen een troef. De prijs-kwaliteitverhouding is super.

Duravit

Duravit is een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers en staat voor innovatie op het gebied van origineel design, intelligente technieken en de hoogste kwaliteit.

Ebema: Stone&Style

Ebema Stone&Style verbetert buitenruimtes met mooie en hoogwaardige betonoplossingen voor tuinen, terrassen en inritten.

Ecowater Systems

Waterverzachters van EcoWater zorgen voor het zacht en zuiver water dat u verdient

Exterior Living

Bij Exterior Living produceren wij onderhoudsvriendelijke tuinconstructies -en inrichting op maat in duurzame en ecologisch verantwoorde materialen, die vakkundig worden geplaatst door onze verdelers.

Facq

Facq is één van de leiders in de distributie van badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen in België. Elk jaar opent Facq nieuwe verkooppunten met momenteel 47 PROcenters en 17 showrooms.

FRANKE nv

Wonderful inrichten met Franke: hygiënische spoeltafels, duurzame keukenkranen, recyclage dampkappen, handige afvalsorteersystemen en dit alles aan uitzonderlijke garantievoorwaarden van 10 of 5 jaar.

Gedimat - Bouwmaterialen met advies

Bouwmaterialenhandels voor de aannemer én particulier

Hörmann Belgium NV/SA

Hörmann, de nummer 1 in poorten en deuren!

Houtshop Van der Gucht

Van het advies en de selectie gevelbekleding, vloeren, deuren en terrassen in onze toonzaal tot het maatwerk in de zagerij en het houtassortiment in ons magazijn; bij Houtshop staat de klant centraal.

Keukens De Abdij

Keukens De Abdij is al meer dan 40 jaar de keukenspecialist van België.

Knauf

Iedereen professioneel met Knauf

KNX Home Control by Vecolux

Vecolux is importeur van elektro, HVAC & energieoplossingen voor installateur, integrator, groothandel, architect, studiebureel en bouwbedrijf.

Loxone Benelux

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat is de kernboodschap van Loxone, een Smart Home bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt. Maak het leven eenvoudiger!

Luk Vrebosch - Tuinarchitect

Groen anders bekeken !

Luminus

Bij Luminus kan je rekenen op een optimaal energietarief voor je woning én helpen we je zoveel mogelijk energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor je factuur, maar ook voor het milieu.

MijnBENOvatie.be

Gewoon renoveren? Wie verstandig, ‘BENOveert’. Volg op www.mijnBENOvatie.be je ideale BENOvatietraject in 5 BENOvatiestappen: dak, buitenmuren, glas en schrijnwerk, vloer en technieken

Niko

Op zoek naar schakelaars en stopcontacten, toegangscontrole, lichtsturing of huisautomatisering? Met Niko kies je voor gebruiksvriendelijkheid, stijlvol design en Belgische kwaliteit.

Primagaz Belgium N.V.

Propaangas van Primagaz is een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing voor woningen die niet aansluitbaar zijn op het aardgasnetwerk.

RENSON

Duurzame oplossingen voor ventilatie, zonwering, gevelbekleding en ‘outdoor living’

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, ...

Sack Zelfbouw

Sack Zelfbouw is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers, groene energie en elektriciteit.

Schneider Electric

Geef leven aan je woningprojecten met de producten en oplossingen van Schneider Electric. Dankzij het inklikbare en schroefloze ontwerp van de Resi9XE zekeringkast, is zelf elektriciteit plaatsen of vernieuwen in je woning nog nooit zo eenvoudig geweest.

SOLIDOR

SOLIDOR: Duurzame oplossingen voor de installatie van houten - en tegelterrassen, dit voor zowel buiten als binnen.

Solyd

Bespaar op je bouw- of verbouwbudget met Solyd. Bestel online kwalitatieve zelfbouw materialen aan scherpe prijzen en krijg hulp op de werf waar jij het wilt. Zo houd je 100% controle over je budget.

Sto nv

Bespaar energie met het gevelisolatiesysteem StoTherm Classic!

SUYS

Expert in screens, rolluiken én alu gevelbekleding

Tec7

Tec7 maakt het gemakkelijk.

Tuinaannemer.be

Op tuinaannemer.be vind je een tuinaannemer in jouw buurt, raak je geïnspireerd door de verschillende ontwerpen en ontdek je handige tips over tuinaanleg.

Vandersanden

Gevelstenen, gevelisolatie en kleiklinkers

Wienerberger NV

Duurzame bouwoplossingen voor de woning van morgen.

Winsol

Door het uitgebreid productgamma: ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten, zonwering en terrasoverkappingen heeft Winsol alles in huis om van jouw woning en tuin een echte thuis te maken.

www.iedereenben.be

Leer Bijna-EnergieNeutraal (BEN) bouwen met www.IedereenBen.be

www.InfoZonneBoiler.be

Alles weten over zonneboilers? Surf naar InfoZonneBoiler.be

Xella BE nv

Xella biedt met zijn merken Ytong, Silka, Hebel en Multipor duurzame, energiezuinige, toekomstgerichte bouwoplossingen voor uw woning

X²O Badkamers

Ga voor méér badkamer! Fris aan de dag beginnen in een badkamer die je dromen overtreft: heerlijk! Daarom gaat X²O speciaal voor jou voor méér.

Zehnder

Zehnder biedt energie-efficiënte oplossingen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Zehnder designradiatoren overtuigen met hun uitstekende functionaliteit en design.

Zelfbouwmarkt

Zelfbouwmarkt is een speciaalzaak met meer dan 6.000 m² showroom te Ninove met alle benodigdheden voor jouw interieur, het bouwen en/of verbouwen van je woning, en dit voor zowel particulieren als professionelen.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.