Zelfbouw vloerverwarming Begetube

Gepubliceerd op 03 September 2021

Je huis met vloerverwarming uitrusten is een uitstekend idee. Door het grote stralingsoppervlakte ten opzichte van radiatoren, is er een prettige en gelijkmatige warmte in de ruimte. Dankzij het eenvoudige Tacker systeem van Begetube is het ook een ideale oplossing voor zelfbouwer met een renovatie of nieuwbouw project.

Vloerverwarming

Steeds vaker kiezen bouwers en verbouwers ervoor om hun woning uit te rusten met vloerverwarming. Het is esthetisch en het zorgt voor een aangename en gelijkmatige verdeling van de warmte in de woning. Je bespaart ook heel wat energiekosten, doordat vloerverwarming werkt bij lage temperatuur. Met vloerverwarming van Begetube ben je zeker van een kwalitatieve en duurzame vloerverwarming.

Vloerverwarming zelfbouw

Door je vloerverwarming aan te kopen bij Solyd en vervolgens zelf te plaatsen, kan je behoorlijk wat besparen op je bouw- of verbouwbudget. De Solyd vakmannen helpen je gratis en vrijblijvend op weg met een materiaallijst en legplan op maat. Zo weet je precies welke materialen je nodig hebt. Bestel vervolgens jouw materialen aan scherpe prijzen en ontvang ze al de volgende dag op de werf. Heb je graag ook extra ondersteuning op de werf? Geen nood. Ook na je aankoop staan de Solyd vakmannen voor je klaar.

Wil je je vloerverwarming graag zelf installeren? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan bij Solyd.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan