Elektrische mobiliteit

Gepubliceerd op 10 May 2019
Luminus is je copiloot in je overstap naar elektrische mobiliteit – bij je thuis, onderweg en op je werk. Snel en slim thuis je elektrische of hybride wagen opladen? Ontdek de voordelen van onze thuislaadoplossingen!

De thuislaadoplossingen van Luminus

Je wil je elektrische wagen overal snel kunnen opladen, dus ook thuis? Met een laadstation kan je dat tot 60% sneller dan met een huishoudelijk stopcontact. Bovendien verloopt dit veel veiliger én intelligenter: zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel te laden tijdens de daluren. 

  • Snellere laadtijden: laad minstens dubbel zo snel op via je laadstation dan via een standaard stopcontact.
  • Veiligheid eerst: met een correct geïnstalleerd laadstation is er geen kans op oververhitting of kortsluiting tijdens het laden.
  • Intelligent laden: bespaar op je verbruik en laad je wagen bijvoorbeeld alleen op tijdens de daluren.

Ben je geïnteresseerd in een thuislaadoplossing van Luminus? Neem contact met ons, onze experten geven advies en maken met plezier een voorstel op maat.

De Luminus laadkaart 

Elektrisch rijden nog te beperkt? Niet met de Luminus laadkaart, die je toegang geeft tot meer dan 1200 laadpunten in België en meer dan 100.000 in Europa. Geen enkele verplaatsing is nog te ver. Je vindt ze terug op deze handige interactieve kaart. En je krijgt maandelijks een handig overzicht van al je laadsessies. De Powerpas komt trouwens in een handige compacte sleutelhanger. Hang hem aan je sleutelbos: zo heb je hem altijd bij!

Naar de website over elektrisch rijden met Luminus.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan