Velux

La lumière naturelle

Implantée en Belgique depuis 1957, notre entreprise importe et distribue les bien célèbres fenêtres de toit VELUX (d'origine danoise), mais aussi de nombreux autres produits de la marque tels que les stores, les volets, les puits de lumière ou encore plus récemment, les verrières modulaires pour bâtiments commerciaux.

Meer nieuws van Velux

Velux awards
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Uitreiking van de International VELUX Awards 2018: het emotionele hoogtepunt van de Belgische studenten!

De beste studenten in architectuur ter wereld werden op 29 en 30 november jl. naar aanleiding van het World Architecture Festival van Amsterdam in de bloemetjes gezet. Onder hen een team van de Faculteit Architectuur van de UCLouvain (LOCI) dat het project 'Cover To reveal' voorstelde. Onze studenten en hun docent hebben niet de grote prijs gewonnen maar hebben een buitengewone ervaring beleefd.

Gordijnen en Rolluiken VELUX
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Vervolledig uw VELUX dakvenster met een gordijn of rolluik

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen de hitte, isoleren tegen koud/warmte, decoreren of bescherming voor meer comfort. 

 

Het VELUX rolluik is de ideale aanvulling op een VELUX dakvenster en zorgt het hele jaar door voor comfort en gemoedsrust onder de daken.

Velux

La lumière naturelle

Velux

Boulevard de l'Europe 121
1301, Bierges
+32 (0)10 42 09 09