Keramische vloertegels

Gepubliceerd op 23 May 2016

Keramische tegels zijn duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn er in een veelheid van texturen en kleuren te verkrijgen en kunnen strak afgewerkt worden (gerectificeerd), maar er zijn ook keramische tegels die kunstmatig verouderd worden voor een natuursteenlook. Voor ieder wat wils om levenslang van te genieten.

Dankzij de nieuwste digitale technieken kunnen nu perfecte natuurgetrouwe imitaties gemaakt worden in keramische materialen. Keramisch parket kennen we al een tijdje. Maar naast hout vinden we natuurlijk ook natuursteenimitaties terug en zelfs betonlooks die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Keramische tegels zijn ook zeer makkelijk te plaatsen. Ze kunnen meteen op de chape of een bestaande tegelvloer verlijmd worden. Gebruik je bij plaatsing het Tilestone Level System, dan kan iedere doe-het-zelver zijn ruimte omtoveren tot een onderhoudsvriendelijk, gezellig pareltje.

Gloednieuw en innovatief is Shower Shape Cement. Deze keramische douchetegel in betonlook is een mooi alternatief voor de typische acryl douchebak. Hij zorgt met de bijbehorende vloertegels in betonlook voor een stijlvolle twist in je badkamer. Wist je dat je een vloertegel ook steeds aan de wand kan plaatsen? Zo creëer je de ultieme eenheid in je badkamer. Wil je alles weten over Shower Shape Cement? In dit filmpje stellen we hem graag aan je voor!