Bewegingsmelders

14/03/2016
Introduction

Je verlichting blijft weleens branden terwijl dat niet nodig is. Een bewegingsmelder schakelt het licht alleen in wanneer er iemand aanwezig is. Zo blijft je verlichting nooit langer branden dan nodig en bespaar je energie. Bewegingsmelders zijn erg handig in bijvoorbeeld je bergruimte, inloopkast of toilet. Ook buiten zijn ze nuttig. Je rijdt je oprit op en de verlichting springt aan. Is er geen beweging meer in de tuin? Dan dooft je tuinverlichting automatisch.

Bewegingsdetectoren maken je leven een stuk comfortabeler en veiliger. Met bewegingsmelders schakel je je verlichting automatisch aan en uit. Zodra je een ruimte of bepaalde zone betreedt, springt het licht aan. Wanneer je de ruimte verlaat, gaat het licht na een tijdje vanzelf weer uit.

Bovendien bespaar je met bewegingsmelders meteen een pak energie, want het licht brandt nooit langer dan nodig. Je ziet het meteen op je energiefactuur. Niko heeft bewegingsmelders voor binnen en voor buiten. Binnen elke categorie kies je zelf de detectiehoek en het –bereik.

Vind je dat detectoren je interieur verknoeien? Met zijn 3,6 cm is onze minimelder bijna onzichtbaar in je plafond. Heb je een donkere buitengevel? Onze zwarte buitenbewegingsmelders zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar.

Bekijk ons assortiment bewegingsdetectoren.

Partner
In samenwerking met Niko

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.