Combodeco® Home: 2-in-1 PIR isolatiepaneel decoratief afgewerkt

Gepubliceerd op 20 February 2014
Combodeco Home
Combodeco Home : Verpakking
Combodeco Home
Een luchtdicht én decoratief isolatiesysteem speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers.

In de loop der jaren zag Recticel Insulation, toonaangevend Europees producent van PU/PIR – isolatiematerialen voor de bouwindustrie, de vraag naar doeltreffend en kwalitatief hoogrendementsisolatie exponentieel stijgen. Door de steeds strengere regelgeving en de hogere energieprijzen zal deze vraag naar betere en efficiëntere isolatie in de toekomst bovendien alleen nog maar toenemen. Zo engageren de Europese lidstaten zich om tegen 2020: 20% minder CO2 uit te stoten, 20% energiezuiniger te worden en 20% productie te halen uit hernieuwbare bronnen. De residentiële en commerciële gebouwen/woningen zijn verantwoordelijk voor 40% van de CO2-uitstoot en van de energieconsumptie. Dit percentage kan aanzienlijk dalen door extra te isoleren.

Recticel Insulation gaat daarom voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten en noodzakelijke initiatieven, zodat aan deze toenemende vraag naar gedegen en solide isolatie voldaan kan worden. Met de lancering van Combodeco® Home vandaag reikt Recticel Insulation de doe – het – zelver de hand, en begeeft het zich voor de eerste keer in z’n geschiedenis rechtstreeks op de non–professionele markt. Naast het isoleren van woningen door de vakman, is er ook vraag van de doe-het-zelf sector naar hoogkwalitatieve isolatieproducten.

De Combodeco® Home isolatieoplossing van Recticel Insulation biedt een efficiënt, hoogkwalitatief, gebruiksvriendelijk en bovenal compleet isolatiesysteem voor hellende daken en/of wanden. Revolutionair is het feit dat dankzij het all-in-one ontwerp de stappen in het traditionele isolatieproces overgeslagen worden, waardoor de plaatsing bijzonder vlot en snel verloopt en het betreffende vlak meteen geïsoleerd en afgewerkt is. De uitstekende isolatiewaarde (?D 0,023 W/mK) en optimale luchtdichtheid van het systeem, dat bovendien in aanmerking komt voor de isolatiepremies, zorgen voor het noodzakelijke rendement. Tot slot levert de krasvaste, witte afwerkingslaag een visueel aantrekkelijk resultaat op, waardoor isolatie en afwerking hand in hand gaan. Verder afwerkings- of schilderwerk nadien is dus niet meer nodig.

In België zal het Combodeco® Home isolatiesysteem verkocht worden bij de doe-het-zelf ketens.

Productinformatie : http://combodecohome.be/NL

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan