Test nu of uw dubbel glas voldoende geluidwerend is…

AGC Glass Europe lanceert een nieuwe applicatie waarmee de gebruikers, al naar gelang de geluidslast in hun omgeving, kunnen bepalen welke geluidsisolerende beglazing voor hen het best geschikt is. De "Acoustics App" kan gratis worden gedownload in de App Store van iTunes en op Google Play.

AGC behaalt Cradle to Cradle certificaat op isolatieglas Thermobel en iplus/ipasol

AGC Glass Europe doet er alles aan om de milieuprestaties van zijn producten doorlopend te verbeteren. En dat loont. AGC is de eerste en tot nu toe enige glasfabrikant ter wereld die het "Cradle to Cradle Certified Bronze" label heeft ontvangen voor isolerende beglazingen. Hiermee bezit het bedrijf nu de grootste portfolio van producten met het Silver en Bronze Cradle to Cradle label.

Halio van Agc Glass : het nieuwe interactieve glas
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Maak kennis met Halio van AGC Glass Europe: het nieuwe interactieve glas

Halio™ is slim getint glas dat overgaat in neutrale grijsschakeringen die - automatisch of handmatig - bescherming biedt tegen de zon en extra privacy geeft. Halio biedt door de allerlaatste technologie een krachtig en responsive beheer van daglicht. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface voert dit product ons een tijdperk binnen van interactieve ramen voor woningen en commerciële gebouwen.

Gelakt glas in het interieur
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Gelakt glas in uw interieur, in elke kleur…

Aangemoedigd door het grote succes van gelakt glas voor interieurtoepassingen, komt AGC Glass Europe met een gamma Lacobel en Matelac 2020. Dit uitgebreide gamma biedt nu net zoveel kleuren in een matte als in een glanzende versie. En het geheel vernieuwde kleurenpalet zal beslist de norm zetten voor de komende jaren.

Matelac T
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

AGC decoratief glas wordt sterker met nieuwe Matelac T

Matelac T is ontwikkeld als aanvulling op het bestaande Lacobel T kleurenassortiment, geheel in lijn met de trend van gladde en matte oppervlakken. Zo wordt een hele nieuwe reeks designmogelijkheden gecreëerd met dezelfde voordelen en eigenschappen van Lacobel T gelakt glas.

Waarom kiezen voor het extra-heldere glas Planibel Clearvision?

Vind hier enkele van de vele voordelen van het extra heldere glas Planibel Clearvision.
 

De beglaasde oppervlakte vergroten, verbetert de energetische balans van het gebouw

De beglaasde oppervlakte vergroten, verbetert de energetische balans van het gebouw; dat was de belangrijkste conclusie van een recent onderzoek, gesteund door het Verbond van de Glasindustrie. De bedoeling van dit onderzoek was de impact na te gaan van de beglazingskarakteristieken op het energiegebruik en comfort van de Belgische huizen tegen 2020. 

Glas met zetel voor raam
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Extreem isolerende beglazing Thermobel 0.8

Thermobel® 0.8 is de nieuwste telg in het gamma dubbele hoogrendementsbeglazingen, ontwikkeld door AGC Glass Europe (ex-Glaverbel). Op het gebied van thermische isolatie levert deze nieuwe beglazing de beste prestaties Ug 0.8 (W/m²K) op de markt van dubbel glas.

Glas, dat niet aandampt
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Thermobel Anti-Fog : zichtbaar beter !

Een krachtige thermische isolatie kan tot condensvorming leiden op de buitenkant van het glas, wat uw uitzicht kan belemmeren. Maar met het nieuwe gamma Thermobel Anti-Fog van AGC Glass Europe wordt deze condensvorming op de beglazing voorkomen. 

Glas in moderne zithoek
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Thermobel Top : nieuwe superisolerende beglazing van AGC

Thermobel Top is een multifunctionele hoogrendementsbeglazing die al naargelang uw wensen kan worden geassembleerd met zonregulerende beglazing, gelaagde beglazing, geluidwerende PVB of zelfs figuurglas. 

GRATIS Nieuwsbrief