Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Krijg minimaal € 500 terug bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel op gas

Niemand betaalt graag te veel. Dat geldt ook als het over de energiefactuur gaat. Door je oude verwarmingsketel te vervangen door een condenserende gasketel kun je je energieverbruik stevig terugdringen, tot wel 35%. Op die manier bespaar je zo’n 440 euro per jaar. Met de vervangpremie van Gas.be bespaar je ook nog eens 500 euro op de aankoopprijs van je nieuwe ketel.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Wintertime! Hoe bespaar je energie zonder kou te lijden?

De koude wintermaanden komen eraan. Hoe hou je je energieverbruik onder controle, zonder dat je comfort eronder lijdt? Als je overstapt op een nieuwe condensatieketel, verbruik je gemiddeld tot 40% minder. Hello energiebesparing! Dankzij de vervangpremie van 500 euro is je aankoop extra snel terugverdiend.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Waarom overschakelen naar aardgas en niet langer gaan voor mazout?

Heb je thuis nog een oude mazoutketel en is je verwarmingsinstallatie aan vervanging toe? Dan kun je opnieuw voor stookolie kiezen of gaan voor een andere brandstof. Zoals gas bijvoorbeeld. Waarom is dit een goede keuze? Ontdek de vele voordelen.  

Duurzaam verwarmen: daarom combineer je gas met hernieuwbare energie

Duurzaam en zuinig verwarmen, wie wil dat nu niet? Het lukt in alle comfort door gas te combineren met hernieuwbare energie. Dit powerkoppel in de verwarmingswereld heeft je heel wat te bieden. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren over een installatie op maat.

hybride verwarming
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Verwarmen met gas? Met een gaswarmtepomp kan het nog efficiënter

Bij warmtepompen denk je waarschijnlijk meteen aan een elektrische. Maar ook met gas kan je dit systeem van energie voorzien. Een gaswarmtepomp wordt aangestuurd door een gasbrander. Die zorgt voor een drukverhoging die hete dampen veroorzaakt in de buizen. Net zoals een elektrische warmtepomp zorgt een gaswarmtepomp voor verwarming en de productie van warm water.

Gratis warm water
Geplaatst in Technieken > Sanitair > Zonneboiler.

Budgettip: zo geniet je van gratis warm water bij je thuis

Gratis genieten van warm water voor je douche of bad. Wie wil dat nu niet? Goed nieuws, het is eenvoudiger dan je denkt! Zonneboilers en -collectoren kunnen van mei tot september je sanitair water opwarmen. Helemaal gratis, dankzij de warmte van de zon. In combinatie met een condenserende gasketel geniet je het hele jaar door van een heerlijk warme douche. 

zonneboiler
Geplaatst in Technieken > Sanitair > Zonneboiler.

Gratis warm water? Het kan! Ontdek hier de voordelen van zonneboilers

Wist je dat zonneboilers- en collectoren van mei tot september je sanitair water kunnen opwarmen? Bovendien kan dat helemaal gratis, dankzij de warmte van de zon. In combinatie met een condenserende gasketel geniet je dus het hele jaar door van een heerlijk warme douche. 
 

GRATIS Nieuwsbrief