Schanskorven giardino
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Schanskorven: de robuuste eyecatcher in uw tuin!

Schanskorven zijn favoriet in grote en kleine tuinen. En dat is begrijpelijk. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm, gemakkelijk te (her)plaatsen en naar wens te vullen. De mogelijkheden zijn oneindig. Schanskorven als tuinafscheiding en schutting zijn bekend, maar wat dacht u van een brievenbus, bloembak, tuinbank- of haard met een schanskorf als basis?

Schanskorf  Giardino
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

De schanskorf: zoveel meer dan een hippe tuinafscheiding

Aan opritten en in tuinen zie je steeds vaker schanskorven opduiken. Deze robuuste korven met zink alu draden worden gevuld met stenen. Ze blenden knap met diverse stijlen en zijn multi-inzetbaar. Ontdek wat deze eyecatchers nog meer te bieden hebben.

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Ontdek de veelzijdigheid van deze duurzame draadafsluiting

Een tuin- of perceel afzetten met Giardino Gardenplast zorgt voor een degelijke, duurzame afsluiting, met een open structuur. Alle varianten hiervan hebben als basis gaas gelast uit verzinkte draden. Na het lassen wordt dit gaas nog geplastificeerd. Dit zorgt voor een extra bescherming tegen roest, waardoor je extra lang plezier heeft van je draadafsluiting. De horizontale draden zijn voorzien van een krimp in het midden van de maas. Dit bevordert de weerstand van de draad en zorgt voor een betere waterafvoer. Er zijn zes verschillende varianten, zo is er altijd een afsluiting voor jou.

Tuinafsluiting tuingaas of draadpanelen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Welke tuinafsluiting kiezen: tuingaas of draadpanelen?

Denk aan een afsluiting voor je tuin, en je denkt vast spontaan aan tuindraad. Maar kies je nu best voor tuingaas op rol, of voor draadpanelen? Het hangt er maar van af wat je nodig hebt. Voilà, enkele nuttige tips voor je keuze!

Giardino draadpanelen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Draadpanelen: de stevige tuinafsluiter die levenslang meegaat

Draadpanelen sluiten uw tuin veilig en betrouwbaar af. De panelen, gemaakt van gelast metaaldraad, kiest u op basis van uw wensen. Wilt u een enkele staaf, dubbelstaafs, met of zonder poort? En in welke kleur? Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om ze een andere look te geven door bijvoorbeeld te werken met linten of de draadpanelen aan te kleden met houten panelen.

Giardino Lucca poorten & panelen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

LUCCA panelen & poorten: de oplossing waarbij stijl en privacy hand in hand gaan

Wat is het heerlijk als je buiten kunt genieten: van de eerste zonnestralen, spelende kinderen, een lekker glas drinken etc. Maar wil je genieten in stijl én met optimale privacy in je eigen tuin? Dan is de LUCCA-lijn, met diverse panelen en poorten, de oplossing voor jou. Je kunt ze inzetten als tuinomheining, als afscheiding voor het terras of juist aan de voorzijde van het huis als blikvanger. Je zorgt met LUCCA voor een kwalitatieve tuinafsluiting die optimale privacy garandeert en combineert met die stijlvolle look!

Colora verfwinkel fotowedstrijd
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Show de poorten van jouw paleis en maak kans op € 250

Ben jij ook zo trots op jouw Giardino poort? Terecht! Echter, grote kans dat wij dat niet weten. Dat vinden we jammer en daar willen we verandering in brengen. Wij pronken namelijk al jaren in vele tuinen in binnen- en buitenland, maar zien de eindresultaten meestal niet. Als één van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van tuinafsluiting verkopen wij namelijk enkel aan dealers, zoals bijvoorbeeld bouwmarkten en doe-het-zelf zaken en niet rechtstreeks aan consumenten. Maar, ook wij zijn trots op onze producten en ook wij willen dat graag aan (toekomstige) klanten laten zien!

GRATIS Nieuwsbrief