Ramen kiezen: deze architecturale roestkleur blijft jaren mooi

De laatste jaren waren zwarte ramen dé trend in de woningbouw, maar daar komt mogelijk verandering in! De vraag naar de ‘Cortenstaal’-roestkleur uit architecturale hoek stijgt opvallend. Ontdek het kwalitatieve alternatief van Aliplast: RUST-TC.

Inbraakwerendheid bij deuren en schuifdeuren: waar moet je op letten?

Denk bij de aankoop van je deuren en schuifdeuren ook aan de beveiliging. Zonder goed inbraakveilig schrijnwerk heeft een elektronisch alarmsysteem geen zin.

Aluminium ramen met 25 jaar lakgarantie, da’s zorgeloos genieten

Je aluminium profielen kregen een laklaag die ze het hele jaar door beschermt tegen stof en vuil. Maar hoe houd je je profielen extra lang mooi van kleur? Ontdek de voordelen van een uitzonderlijke lakgarantie en check onze onderhoudstips.

Verticale aluminium gevelbekleding
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Aluminium gevelbekleding: een hedendaagse look voor je woning in 1,2,3

Je houdt van een moderne bouwstijl, maar de gevels van je woning weerspiegelen dit niet. Hoe geef je je gevels makkelijk een hedendaagse uitstraling? Ontdek de aluminium gevelbekleding Deco Wall.

Ramen en deuren kiezen: probeer de configurator en bekijk meteen het resultaat

Hoe vind je de ideale ramen en deuren voor jouw project? Algemene tips zijn nuttig, maar het is vooral belangrijk dat je ramen en deuren bij jouw situatie en woning passen. Om uit te vissen wat best werkt voor jou, kun je nu verschillende mogelijkheden uitproberen. Gewoon vanuit je luie zetel.

Trend: slanke, hoogisolerende raamprofielen in aluminium

Minimalistische aluminium ramen en deuren met slanke profielen zijn een ware trend. En dat zowel bij nieuwbouw als renovatiewoningen. Ontdek het geheim achter hun succes en de mogelijkheden voor jouw project.

Interieurtip: karaktervolle smeedijzeren deuren, nu ook in aluminium!

Een fijn profiel, maar een sterk karakter. Smeedijzeren binnendeuren geven je interieur een unieke look. Geen wonder dat ze tegenwoordig zo populair zijn. Helemaal on trend is de aluminium binnendeur met diezelfde stoere uitstraling van staal. Daarmee profiteer je bijkomend van interessante materiaalvoordelen.  

GRATIS Nieuwsbrief